Yağmur Engel Tanımadı

Gölbaşı Belediyesi, “Engelliler Haftası” dolayısıyla Gölbaşı Belediyesi Atatürk Sahil Parkında eğlenceli kahvaltı düzenledi.

Yağmur Engel Tanımadı
HABERİN GALERİSİ
Yağmur Engel Tanımadı

Yağmur Engel Tanımadı

Gölbaşı Belediyesi, “Engelliler Haftası” dolayısıyla Gölbaşı Belediyesi Atatürk Sahil Parkında eğlenceli kahvaltı düzenledi.

Atatürk Sahil Parkı’nda yapılan hazırlıklar, aniden bastıran yağmurla birlikte boşa gitse de, Mogan aile Çay Bahçesi’nde engelli vatandaşlar ve özellikle de çocuklar doyasıya eğlendi.

Gölbaşı Belediyesi, “Engelliler Haftası” dolayısıyla Gölbaşı Belediyesi Atatürk Sahil Parkında eğlenceli kahvaltı düzenledi. Engellilerle buluşan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, engelleri birlikte aştıklarını belirterek “Sizin engeliniz benim engelimdir” dedi.

Atatürk Sahil Parkı’nda düzenlenen eğlenceli kahvaltıya 200 den fazla engelli katıldı. Engelliler Gölbaşı Belediyesi Kültür Eğitim Müdürlüğü engelli konservatuar grubunun seslendirdiği şarkı ve türkülerle oynayarak doyasıya eğlendiler. Engelli çocukları ise, palyaçolar hem güldürdü hem eğlendirdi.

4 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da engelliler için düzenlenen kahvaltılı eğlenceye katıldı. Engellilerle oynayarak onların mutluluğunu paylaşan Başkan Odabaşı, maddi durumu iyi olmayan 4 engelli vatandaşa da tekerlekli sandalye hediye etti.

Başkan Odabaşı yaptığı konuşmada engelleri birlikte aştıklarını ifade ederek şöyle dedi:

“Gönüllerimiz sürekli sizler için çarpıyor. Sizler için ne yapsak, nasıl yardımcı olsak diye hep bunları düşünüyoruz. 2010 yılında ilk olarak engelli aracını aldık. Bu aracımız sayesinde sizler istediğiniz yere mağdur olmadan gidip gelebiliyorsunuz. Sizler için kültür merkezlerimizde çeşitli kurslar düzenliyoruz. Amacımız sizlerin daha iyi yetişmesi için yardımcı olmaktır.”

ENGELLİ ASANSÖRÜ MÜJDESİ

Gölbaşımızda alt geçitten karşıdan karşıya geçmek, engelli vatandaşlarımız için büyük sıkıntı yaratıyordu. Burası için de yeni projemizi tamamladık. Çok yakında hayata sokacağız ve engelli vatandaşlarımız engelli asansörü sayesinde Gölbaşı’nda karşıdan karşıya rahat bir şekilde geçecek. Belediye çevresinde engelli vatandaşlarımızın araçlarını rahat park etmeleri için özel park yerleri yaptık. Engelleri hep birlikte aşacağımıza gönülden inanıyorum; sizin engeliniz benim engelimdir.”

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2012, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER