Wushu'da Büyük Başarı

Wushu'da Büyük Başarı

Wushu'da Büyük Başarı
 Gölbaşı Belediye Spor Kulubü Wushu takımı, Wushu Federasyonu tarafından organize edilen Ankara 19 Mayıs Atatürk ve Gençlik kupasında büyük başarı elde ederek 4 altın, 2 Gümüş, ve 4 bronz madalya ile döndü.

Gölbaşı Belediye Spor Kulubü Wushu takımı, Wushu federasyonu tarafından organize edilen Ankara 19 Mayıs Atatürk ve Gençlik kupasına katıldılar. Düzenlenen kupa finaline Wushu antronörü Ufuk Topuz ile birlikte toplam 13 sporcu katıldı. Kupa wushu takımı hem üst genç kategorisinde ve alt genç kategorisinde 2. olarak büyük başarı elde ettiler.Ayrıca farklı dallarda 4 kez birincilik, 2 kez ikincilik ve 4 kez üçüncülük ödülü aldılar. Ayrıca müsabakalarda üç sporcu rakiplerini nakavt etti.

Kupalar Başkan Duruay’a

Finallerden kupa ve madalyalar ile Gölbaşı’na dönen takımı Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve Gölbaşı Belediye Spor Kulubü başkanı Hayati Çal karşıladı.Kaptan Ufuk Topuz şampiyonadan kazandığı ikincilik kupalarını Başkan Duruay’a hediye etti. Başkan Duruay’da başarılarından dolayı takımı tebrik ederek; ‘Bu büyük başarınız bizleri çok mutlu etti. Kulübümüz daha nice büyük başarılara imza atacak. Ben yine takımımızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Gölbaşı Belediye Spor Kulubü her zaman olduğu gibi skora değil spora önem veren bir takımdır. Biz spora önem verdikçe daha çok büyük başarılar elde edeceğiz’ İfadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER