Velihimmetli'nin Başkan Şimşek'e güveni tam

Seçim öncesi halkı ayağına getiren bir başkan değil, halkın ayağına giden bir başkan olmak için yola çıkacaklarını belirten Ramazan Şimşek bu anlamda ilk adımı attı.

Seçim sonrası ilk ziyaretini Velihimmetli mahallesine yapan ve Velihimmetli mahallesinin sakinlerine seçimde kendisine verdiği teşekkür eden Ramazan Şimşek Cuma namazını da burada kıldı.

BAŞKAN ŞİMŞEK’E BÜYÜK İLGİ

Cuma namazı çıkışı vatandaşlarla buluşan Şimşek, Velihimmetli mahallesi sakinlerinden büyük ilgi gördü.

VELİHİMMETLİ’DEN TAM DESTEK

Namaz sonrası Velihimmetli mahallesi muhtarlığına seçilen Ali İhsan Okman’ın verdiği yemeğe katılan Başkan Ramazan Şimşek’e mahalle halkında destek geldi. Mahalle sakinleri Ramazan Şimşek’in şeffaf bir yönetim sergileyeceğine ve Gölbaşı’nın kaderini değiştirecek projelere imza atacağına inandıklarını söyledi.

TEŞEKKÜR EDİP ‘HALKLA BERABER YÖNETECEĞİZ’ DEDİ

Ramazan Şimşek ise Gölbaşı’nı halkla beraber yöneteceklerini ve halktan gelen talepleri dikkate alacaklarını söyleyerek mahalle sakinlerinin Cumhur ittifakına verdiği destek nedeniyle teşekkür edip muhtarlığa seçilen Ali İhsan Okman’a başarılar diledi.

RAMAZAN ŞİMŞEK’İN YANINDAYIZ

Mahalle muhtarı Ali İhsan Okman ise Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e teşekkür ederek her zaman yanında olduklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2019, 22:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER