Turnuvanın şampiyonu Velihimmetlispor

Turnuvanın şampiyonu Velihimmetlispor

 Turnuvanın şampiyonu Velihimmetlispor

Gölbaşı Belediye Spor Kulubü tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon Velihimmetli Spor oldu.

ŞAMPİYON VELİHİMMETLİSPOR

Binlerce Gölbaşılının izlediği Mahalleler Arası Futbol Turnuvasının final maçında gülen taraf Velihimmetlispor oldu. Velihimmetlispor Selametlispor’u 2-0 mağlup ederken Final maçının gollerini Emray Ay ve Onur Gazi Çal’dan geldi.

EN CENTİLMEN TAKIMLAR DA BELLİ OLDU

2. Selametli Spor olurken,  3. Şafak Spor,  Oğulbey Spor ve Centilmen Takım da Boyalık Spor oldu.  Turnuvanın golcüsü Barışcan  Erdoğan olurken, en centilmen futbolcu olarakta  Mazhan İnanlı seçildi.

BAŞLAMA VURUŞU KAYMAKAM VE BAŞKAN’DAN

Futbol Turnuvasının final maçını Kaymakam Tülay Baydar Bilgihan ile Belediye Başkanı Ramazan Şimşek top vuruşuyla başlattı.  Kaymakam Bilgihan, Başkan Şimşek’in yanısıra ilçenin siyasi parti temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Kaymakamlık ve Belediye Birim yöneticileri, Muhtarlar, Gölbaşı Spor Kulübü Başkanı Lütfü Yılmaz ile birlikte yüzlerce sporsever katıldı.

 KUPA VELİHİMMETLİ’NİN OLDU

Şampiyon takım Velihimmetli Spor’a kupayı Kaymakam Tülay Baydar Bilgihan ile Belediye Başkanı verirken,  diğer takımlara da başarı plaketi verildi.  Başarı elde eden diğer takımların ve futbolcuların plaketlerini de siyasi parti temsilcileri ile Spor Kulübü Başkanı verdi.

Kaymakam Tülay Baydar Bilgihan şampiyon olan Velihimmetli Spor yönetici ve futbolcularını kutladı, başarı gösteren diğer takım oyuncularını da tebrik etti.

 GÖLBAŞI KAZANDI

     Belediye Başkanı Ramazan Şimşek,  futbol turnuvasının amacına hizmet ettiğini belirterek,  maçlara katılan takımlarımızın göstermiş oldukları centilmence davranışları ve dostluk gösterileri ile ilçemize yakışır bir futbol şöleni olmuştur. Turnuvanın şampiyonu olan Velihimmetli Sporu tebrik ederim. Önemli olan birlik, beraberlik ve kaynaşma adına böyle aktivitelerde buluşmak. Burada herkesle birlikte Gölbaşı da kazanmıştır..Gölbaşı Belediye Spor Kulubü güzel çalışmalara imza atıyor, Bu organizasyonu düzenleyen spor kulübü yöneticilerine, Mahalle Takım oyuuncularına ve Gölbaşının Sporseverlerine  teşekkür ederim”dedi.

 DOSTLUK İÇİNDE GEÇTİ

21 mahalle takımının takıldığı turnuvanın amacına uygun geçtiğini belirten Gölbaşı Spor Kulubü Başkanı Lütfü Yılmaz, “Turnuva dostluk içerisinde geçmiştir.Katılan tüm takım futbolcularına ve yöneticilerine teşekkür ederim. Şampiyon olan Velihimmetli Spor’u da tebrik ederim. Gerek diğer maçlarda, gerekse Final maçında futbolcularımızı yalnız bırakmayan ilçe yöneticilerimize ve sporseverlere teşekkür ederim.”dedi.

SİYASİLER DEN FİNAL MAÇINA YOĞUN İLGİ 

 Maçı izleyen ilçe başkanları arasında CHP İlçe Başkanı Av.İbrahim Karaca, MHP İlçe Başkanı Av.Serdar Tekin, İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, BBP İlçe Başkanı Mehmet Doğru vardı. Dereceye giren takım ve oyunculara ödüllerini verdiler.

 SAHADA SEĞMEN GÖSTERİSİ

Final maçı öncesi  Şöhretler karması adıyla ilçe yöneticileri ve sporseverlerin katıldığı futbol takımlarının maçı ile Seğmen gösterisi de yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2019, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER