Tulumtaşlı Çiftçilerden Afrin’e Destek

Tulumtaşlı Çiftçilerden Afrin’e Destek

Tulumtaşlı Çiftçilerden Afrin’e Destek
 Tulumtaş mahallesi çiftçileri  Zeytin Dalı Operasyonu kapsamında Afrin’de görev yapan Mehmetçiklere destek amaçlı  traktörleriyle konvoy oluşturdu.

Tulumtaş mahallesi çiftçileri Mehmetçiklere  destek amaçlı traktörleriyle destek konvoyu oluşturdu. Cuma Namazı sonrasında Tulumtaş mahalle cami önünde başlayan program, Gölbaşı İlçe Müftüsü Ahmet Halıcı’nın  dua okumasıyla başladı. Şehitler için kurban kesilen programa Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Kuyucu,  AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan,Tulumtaş Mahalle Muhtarı Recai Özkan, Gölbaşı Belediye meclis üyeleri katıldı. Mehmetçiklere destek olmak için  oluşturulan konvoya  Tulumtaşlı vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Programda konuşan Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan “Burada çok güzel bir kalabalık var  birlik ve beraaberliğimiz hiçbir zaman bozulmayacak .Ülkemizin içinde ve dışında terör mihraklarına karşı yürütülen operasyonda askerimizin ve polisimizin yanındayız” dedi

Tulumtaşlı çiftçilerin destek konvoyu programına konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise : “Zeytin Dalı operasyonuna çiftcilerimizin desteği böyle olur. Böyle anlamlı bir organizsyonu tertip eden Tulumtaş Mahalle Muhtarımıza ve programa teşrif eden Etimesgutlu Muhtarlarımıza  değerli hemşehrileme şükranlarımı sunuyorum. Şuan bedenen burada olmamıza rağmen ülke olarak ruhen ve kalben Afrin’de Mehmetçiğimizin yanındayız. Cenab-ı Allah, yurt içinde ve mücadele eden güvenlik güçlerimize güç guvvet versin inşallah. Dualarımız onlarla beraber, hepsi Allah’a emanet olsun. Allah bizlerin de birlik ve beraberliğini daim etsin,hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Renkli anlara sahne olan çifçilerin destek konvoyuna çok sayıda traktörün yanı sıra iş makinaları, biçer döver makinaları,  sivil araçlar   eşlik etti. Konvoyda çiftçiler traktörlerini ay yıldızlı bayraklarla donatarak mahalle turu attılar. Mehter marşları eşliğinde konvoy yapan çiftçiler “Şehit ölmez vatan bölünmez” sloganı attı.Program konvoyun mahalle turu atmasıyla sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2018, 00:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER