TOKİ'DE NELER OLUYOR?

TOKİ Park Eymir Konutları’nda yaşayan vatandaşlar, ada yönetiminde muzdarip.

TOKİ'DE NELER OLUYOR?
 TOKİ Park Eymir Konutları’nda yaşayan vatandaşlar, ada yönetiminde muzdarip. TOKİ’de yaşayan vatandaşlar kendi istekleri doğrultusunda TOKİ’den ayrılıp kendi yönetimlerini oluşturmaya karar verdi. İşte ne olduysa ondan sonra oldu.

Toki’den ayrılıp kendi ada yönetimlerini oluşturan vatandaşlar, yönetimin sorunlarıyla ilgilenmediklerini belirtirken , yönetimindeki başıboşluktan şikayetçi oldular.

SADECE PARALARI TOPLAMAK İÇİN GELİYORLAR

Ada yönetiminin aldığı karar doğrultusunda ihate duvarı yaptıran vatandaşlar, yanlış hesaplandığını ve kendilerinden fazla para aldığı iddiasında bulundu. Park Eymir Fırat sokağına bağlı konutlarda oturan vatandaşlar, ada yönetim görevlisinin İstanbul’da oturduğunu ve sadece paraları toplamak için Gölbaşı’na geldiğini söylerken, itirazları için muhatap bulamadıklarını söylediler.

MUHATAP BULAMIYORLAR

Kendisine çıkarılan faturaların yanlış hesaplandığını öne süren vatandaşlar, itiraz için gittiklerinde kendilerine muhatap bulamadıklarını ifade ettiler. Öte yandan yakıt ve aidat faturalarında da yanlışlık olduğunu öne süren vatandaşlar bu duruma isyan ederken, bu konuda yetkililerden yardım istedi.

YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİLER

Park Eymir’de oturan vatandaşlar, ciddi bir yönetim boşluğu olduğunu ifade ederlerken, yetkililerin bu konuya bir çözüm bulmasını istedi.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2015, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER