Teröre karşı ortak deklarasyon

Son dönemlerde yaşanan terör olayları ve sonrasında yaşanan abartılı protestolar Kaymakam Şahin Arslan'ı ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ı hareket geçirdi.

Teröre karşı ortak deklarasyon
 Son dönemlerde yaşanan terör olayları ve sonrasında yaşanan abartılı protestolar  Kaymakam Şahin Arslan'ı ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ı hareket geçirdi.

Gölbaşı Belediyesi'nin önderliğinde sivil toplum kuruluşları (STK), Hakkari Dağlıca'nın ardından Iğdır'da düzenlenen saldırıda şehit olan polislerin yürekleri dağladığını belirterek terörü lanetleyen ortak deklarasyonlar yayınlama kararı aldı.

Gölbaşı Öğretmenevinde yapılan toplantıya Kaymakam Şahin Arslan katılmazken, toplantıya Belediye Başkanı Fatih Duruay başkanlık etti. Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, siyasi parti ilçe başkanları, STK temsilcileri ve oda başkanları , meclis üyeleri ile mahalle muhtarları katıldı.

GÖLBAŞI TERÖRE KARŞI TEK YÜREK

Toplantıda zaman zaman gergin anlar yaşanırken, toplantıdan terörü kınayan ortak bir deklarasyon yayınlanması ve tüm evlere Türk bayrağı dağıtılması kararı alındı.

img_2754.jpg

img_2755.jpg

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2015, 00:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER