Terör örgütüne darbe

Gölbaşı ve Etimesgut ilçelerinde eş zamanlı yapılan yol kontrollerinde, terör örgütünün gelir kaynağı olan 11 kilo esrar ele geçirildi

Terör örgütüne darbe
 Gölbaşı ve Etimesgut ilçelerinde eş zamanlı yapılan yol kontrollerinde, terör örgütünün gelir kaynağı olan 11 kilo esrar ele geçirildi. Şahısların, kubar esrarın kokusunun yayılmaması ve dedektör köpeklerin bulmaması amacıyla esrar poşetlerini Kahve ile sardığı öğrenildi.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı, Etimesgut İlçe Jandarma Komutanlığı, Narkotik ve Dedektör Köpek Timleri, 5 Aralık tarihinde 04.00-07.00 saatleri arasında, Ankara-Adana Karayolu Gölbaşıilçesinde ve Ankara-Eskişehir Karayolu Etimesgut ilçesinde eş zamanlı yol kontrol ve arama faaliyeti gerçekleştirildi.

Denetimlerde, Ankara-Adana E-90 Karayolu Oğulbey Mahallesi mevkii vergi denetim noktasında durdurulan, Batman ilinden Ankara'ya gelen yolcu otobüsünde, araç içerisinde yolcu olarak bulunan E.B. ve Ş.E.'nin oturduğu koltuk altında naylon poşet içerisinde 3 bin 995 gram toz esrar maddesi, Şanlıurfa ilinden Ankara'ya gelen yolcu otobüsünde araç içerisinde yolcu olarak bulunan E.S. ve M.B.'nin bagaj içerisindeki çantasında bin 855 gram kubar esrar maddesi, Mersin ilinden Ankara'ya gelen yolcu otobüsünde araç içerisinde yolcu olarak bulunan A.H.B.'nin bagaj içerisindeki valizinde 4 bin 789 gram kubar esrar maddesi, Ankara-Eskişehir Karayolu Etimesgut ilçesinde durdurulan yolcu otobüsünde ise yolcu olarak bulunan A.S.K.'ın valizinde yapılan aramada 988 gram kubar esrar maddesi olmak üzere, toplam 11 kilo 627 gram esrar maddesi ele geçirildi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla ele geçirilen 11 kilo 627 gram esrar maddesine el konularak, şüpheliler hakkında yasal işlemlere başlandı.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı, zehir tacirlerine karşı yürüttüğü planlı operasyonlar sonucu, son iki hafta içinde toplam 30 kilo 293 gram esrar maddesi ele geçirirken, bu esrar maddesini taşıyan toplam 12 kişi tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2012, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER