‘Temizlik Bizden, Temiz Tutmak Sizden’

Gölbaşı Belediyesi ve ‘Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nın (ZİÇEV) ortaklaşa yaptığı “Temizlik Bizden, Temiz Tutmak Sizden” adlı temizlik kampanyası düzenlendi.

‘Temizlik Bizden, Temiz Tutmak Sizden’

 Düzenlenen kampanyaya Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, eşi Yeşim Şimşek, Gölbaşı Belediyesi Meclis Üyeleri ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) öğrencileri, Zihinsel Özürlüler Federasyonu’nun düzenlediği ‘Avrupa Birliği Gençlik projesi kapsamında 5 ülkeden 40 öğrenci katıldı. Kampanya Ankara Caddesi, Merkez İşhanı önünden başlayarak Atatürk Sahil Parkı’na kadar devam etti. Öğrenciler ve Başkan Şimşek “Temizlik Bizden, Temiz Tutmak Sizden” sloganı atarak çevre temizliği yaptılar.

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek kampanya hakkında yaptığı açıklamasında; ‘Temizlik Bizden, Temiz Tutmak Sizden’ sloganıyla başlattığımız ve engelli çocuklarımızla gerçekleştirdiğimiz temizlik kampanyasında farkındalık yaratmak istedik. Gelecek nesillere daha temiz daha yaşanabilir bir ülke bırakmak istiyoruz. Bu farkındalığa ilk olarak Gölbaşımızdan başlatıyoruz ve tüm Dünya’ya örnek olarak uygulanmasını istiyoruz. Güzel bir etkinlik olmasını temenni ediyorum.’ dedi.

 

5 Ülke El Ele
Romanya, Polonya, Hırvatistan, Kuzey Makedonya ve Türkiye’den Zihinsel Özürlüler Federasyonu’nun düzenlediği ‘Avrupa Birliği Gençlik projesi kapsamında özel eğitime ihtiyaç duyan bireyler, ‘Temizlik Bizden, Temiz Tutmak Sizden’ kampanyası için Gölbaşı’nda bir araya gelerek çevre temizliği hakkında farkındalık yarattılar. Vatandaşları temizlik hakkında bilgilendirdiler. Daha sonra  Atatürk Sahil Parkı’nda Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2019, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER