Temizlik başladı

Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaza hazırlık için her gün farklı bir mahallede temizlik kampanyası başlattı.

Temizlik başladı
Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaza hazırlık için her gün farklı bir mahallede temizlik kampanyası başlattı.
Gölbaşı’nda baharla birlikte “Mahalle mahalle temizlik” kampanyası başlatıldı. Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, başlatılan kampanya gereği her gün ayrı bir mahallede temizlik yapıyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün başlattığı kampanya çerçevesinde bugüne kadar kent merkezi ile Bahçelievler, Eymir, Gaziosmanpaşa, Karşıyaka ve Seğmenler mahallelerinde yoğun bir temizlik çalışması yapıldı. Ekipler, 5 Mayıs’a kadar devam edecek kampanya sonucunda tüm mahallelerde çalışmalar yapacak.
HER GÜN FARKLI MAHALLE
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, “Hergün farklı bir mahallemizdeyiz” sloganı ile başlatılan temizlik kampanyasında hedeflerinin Gölbaşı’nı tertemiz bir kent haline getirmek olduğunu söyledi. Ekiplerin kampanya gereğince hergün çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü ifade eden Başkan Odabaşı, şunları söyledi:
“Temiz bir Gölbaşı için ilçemizde yaşayan herkese temizlik noktasında görev düşüyor. Temizlik çalışmalarında belediyeler ne kadar başarılı olursa olsun halkın katkısı da çok önemlidir. Kampanyamız kapsamında Gölbaşılı hemşehrilerimizden evinin kapısının önünü, iş yerlerinin önünü temiz tutmaları noktasında yardım bekliyoruz. Vatandaşlarımız soru, dilek ve önerileri için de 485 54 13 nolu telefonumuzu arayabilirler.”
 

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2012, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER