Tekin Bingöl CHP Gölbaşı teşkilatını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl CHP Gölbaşı İlçe Örgütüne ziyarette bulundu

Tekin Bingöl CHP Gölbaşı teşkilatını ziyaret etti

 Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl CHP Gölbaşı İlçe Örgütü'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Kongre sonrasında bütün ilçeleri ziyarette bulunan Bingöl kongelerinin demokratik ortamda geçtiğini ifade ederek; 'Birlik zamanı geldi. Tek demokratik kongre CHP kongrelerdir.  Bir çok il ve ilçelerde çoklu seçimler yaşandı. Şuan mevcutta 5 tane il başkanımız,  50 üzerinde de ilçe   başkanımız kadınlardan oluşmaktadır' diyerek konuşmadına 2019 seçimlerini hedef göstererek şöyle sürdürdü; ' 2019 hedefine odaklandığımızı ve mutlak ama mutlak Gölbaşı önceliğinde Ankara Büyükşehir Belediyesini de alacağız ve iktidarımız çok yakın.  CHP Genel Merkezi, şahsım ve örgütüm adına tüm imkanları ile Gölbaşı İlçe Örgütünün yanıdayız' diyerek teşekkürlerini iletti. 

CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik ise yine tek hedeflerinin 2019 seçimlerine odaklandıklarını söyleyerek; Kadın Kollarımız, gençlik kollarımız, ve yöneticilerimizle tek hedefimiz 2019 seçimleridir. Biz yöneticilerin ne kadar başarı başarızlıkta sorumluluğu varsa, bütün üyelerinde aynı sorumluluğu vardır. Bu bağlamda o, bu, şu demeden tüm üyelerimizi CHP çatısı altında 2019 zaferini hep birlikte kazanmaya davet ediyorum' diyerek CHE'nin şu sözlerini söyledi; 'Kaybettiğimizde değil, vazgeçtiğimizde yenilirsiniz' sözünden sonra hiç bir zaman vazgeömeyeceklerini ve yine tek hedeflerinin 2019 seçimleri olduğunu ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2018, 22:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER