STK'lardan Başkan Şimşek'e hayırlı olsun ziyareti

STK'lardan Başkan Şimşek'e hayırlı olsun ziyareti

STK'lardan Başkan Şimşek'e hayırlı olsun ziyareti
 Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Şimşek’e bugün de Gölbaşı’ndaki esnaf teşkilatları temsilcileri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Gölbaşı’nda bulunan Gölbaşı Esnaf Sanatkarlar odası , Gölbaşı Şöförler Odası ve Gölbaşı Esnaf Kefalet Kredi Kooparatifi başkanları hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 Gölbaşı’nın sivil toplum kuruluşlarından Gölbaşı Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İsa Albut, Gölbaşı Şöförler Odası Başkanı Burhan Karagöz ve Gölbaşı Esnaf Kefalet Kredi Kooparatifi Başkanı Yakup Sarıçiçek ve yönetim kurulu üyeleri, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’i makamında ziyaret edederek yeni görevinde başarılar dilediler.

STK temsilcilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Şimşek; ziyaretlerinden dolayı STK başkanlarına ve yönetimine teşekkür etti.

 Belediye Başkanı Şimşek, Gölbaşı için hep beraber el ele vererek birlikte çalışacaklarını ifade ederek “Amacımız Gölbaşı’nı hak ettiği yerlere taşımak. Bunun için de siz biz yok Gölbaşı var diyoruz. Gölbaşı sevdalıları olarak ilçemiz için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2019, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER