Soylu Gölbaşı'ndan Seslendi

Soylu Gölbaşı'ndan Seslendi

Soylu Gölbaşı'ndan Seslendi
 Soylu “Yürütmeyiz dedik betona da oturttuk”


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gölbaşı ilçesinde muhtarlar, STK temsilcileri, şehit yakınları ve gazilerle kahvaltıda bir araya geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Gölbaşı Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde şehit yakınları, gazi ve muhtarlarla bir araya geldi.  

Toplantıya, Soylu’nun yanı sıra Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan adayı  Ramazan Şimşek, Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, Ak Parti ve MHP belediye meclis üyeleri ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi adayları ile çok sayıda şehit yakınları, gazi ve muhtar katıldı. 

Toplantıda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP milletvekillerinin terörist başı Abdullah Öcalan için doğu ve güneydoğu illerinde yürümelerine asla izin vermeyeceklerini söyledi.

Soylu “ Yeniden kaseti başa saracağız Doğu ve Güneydoğuda öylemi. Apo için yürümeye başlayacaklar Şanlıurfa’da, Siirt’de Batman’da, Mardin’de güya milletvekilleri yürüyecekler. Ben onlara milletvekili demenin doğru olmadığını iddia ediyorum. Onlar, APO’nun özgürlüğü için yürüyecekler bizde sessiz kalacağız. Yürütmeyiz dedik betona da oturttuk. Bugün Diyarbakır’dalar hesapları şu bütün illerde yürüyecekler ondan sonra Diyarbakır’a gelip orda yürüyecekler hadi yürüsünler de görelim. Oradaki kardeşlerimizin huzurunu bozdurmayız” dedi. 

Ülke genelinde uyuşturucuya karşı mücadeleye değinen Soylu, “ Bize ana muhalefet partisinin lideri “Sadece sokak satıcılarını alıyorlar” dedi. 300 üzerinde bu organizasyonları yapan şebekelerin liderlerini de aldık kodese tıktık” dedi. 

Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan adayı Ramazan Şimşek için destek isteyen Soylu Cumhur İttifakının amacı Ramazan Şimşek’i ve bir başka kişiyi belediye başkanı yapmak değil Cumhur İttifakının tek amacının ülkeyi geleceğe sağlam bir şekilde adım atmasını sağlamak olduğunu söyledi. 

Cumhur ittifakının belediye başkanlarının çok daha büyük yatımlar ve hizmetler yapmak için önlerini açtığını belirten İçişleri Bakanı Soylu, “Türkiye artık 2023’lere,2071’lere doğru sağlam yürüyecektir” dedi. 


Yerel yönetimlere de değinen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Yerel yönetim önemlidir. Belediyecilik önemlidir. Bu coğrafyayı etkileyecek kararların bir kısmını yerel yönetimlerimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz alacak. Onun için o kişinin sağlam, ahlaklı, bunun bir memleket meselesi olduğunu kafasında bilen birinin olması lazım. Hakkaniyetin, adaletin, hizmetkârlığın ne olduğunu en iyi şekilde bilmelidir” 

Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan adayı Ramazan Şimşek, “ Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahceli’nin taktiri ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın teveccühü ile Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirildim. Aday Ramazan olmuş, Ali olmuş hiç önemli değil, önemli olan iki genel başkanımızın dediği gibi ülkenin bekasıdır. Her seçim önemlidir. Ama gerçekten bu seçim çok önemlidir. Neden çünkü işin sonunda ülkenin bekası söz konusudur. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Bir olalım diri olalım hep birlikte Gölbaşı olalım” dedi. 

Konuşmaların ardında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve beraberindekiler Zübeyde Hanım Kültür Merkezini gezerek, engelliler birimini ziyaret ettiler.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2019, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER