Sorun değil, bir başkası da olabilirdi !..

Gölbaşı Gazeteciler Derneği Başkanı Adnan Tan kaza yaptıKaynak

Sorun değil, bir başkası da olabilirdi !..
 Gölbaşı’nda yıllardır gazetecilik yapan, Gölbaşı Gazeteciler Derneği Başkanı ve aynı zamanda gazetemiz imtiyaz sahibi Adnan Tan Gölbaşı Belediyesi önünde aracı ile kaza yaptı. Karşı yönden gelen araç ile kafa kafaya çarpışan Adnan Tan, çarpmanın etkisi ile başını aracın camına çarpması sonucu yaralandı. Diğer araç sahibi Ersoy Namalan ise kazadan yara almadan kurtuldu.  Kaza sonrası olay yerine gelen ambulans ekipleri tarafından Adnan Tan, Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavisi yapıldı. Sağlık kontrolünün ardından taburcu edildi.

Bu ilk kaza değil..

 Gölbaşı Belediyesi önünde yapılan ilk kaza elbette bu değil. Daha önce de birçok araç aynı noktada kazaya karıştı. Belediye önünde bulunan yolun yetkililer tarafından biran önce çözüme kavuşturulması gerekirken, bir daha kazaların yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Gölbaşı Gazeteciler Dernek Başkanı ve gazetemiz imtiyaz sahibi Adnan Tan’a ve kazadan yara almadan kurtulan diğer araç sürücüsü Ersoy Namalan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz.

 Kaynak:Göl Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2015, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER