SOLOTÜRK'ten muhteşem gösteri

Türk Hava Kuvvetlerine bağlı SOLOTÜRK Gökyüzü Gösteri Timi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde Mogan Gölü semalarında nefes kesen bir gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

SOLOTÜRK'ten muhteşem gösteri

 

Yaklaşık 20 dakika süren Mogan Gölü üzerinde gerçekleşen gösteri uçuşunda SOLOTÜRK ekibi en zor hareketleri Ankaralılara sundu Gösterinin ana merkezi Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Kültür Ve Kongre Merkezi önünde ve Mogan Gölü kıyısında  toplanan binlerce Ankaralı SOLOTÜRK'ün gösterisini büyük bir heyecanla izledi. Gösteriyi ilgiyle izleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay “30 Ağustos Zafer Bayramımızın 96. Yıl dönümünde, yurt dışında aldığı ödüllerle göğsümüzü kabartan SOLOTÜRK’ü Gölbaşı semalarında görmek hepimizi mutlu etti. Bu anlamlı günde bize bu mutluluğu, gururu yaşattığı için bütün dosta güven, düşmana korku salan SOLOTÜRK ekibine teşekkür ediyorum.”dedi.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Gösteri Ekibi SOLOTÜRK, geçtiğimiz günlerde İngiltere'de düzenlenen Royal İnternational Air Tattoo (RİAT) 2018 Airshow'da havada yaptıkları gösterileriyle harikalar sunarak "En İyi Solo Jet Gösteri Uçuşu" ödülüne layık görülmüştü.


Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2018, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER