Siz Dert Etmeyin Biz Topluyoruz

Temizlik İşleri ekiplerince, “Siz dert etmeyin biz topluyoruz” kampanyası adı altında inşaat atık ve molozları toplanacak.

Siz Dert Etmeyin Biz Topluyoruz
 Gölbaşı Belediyesi Gölbaşı ve Gölbaşılılara yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Temizlik İşleri ekiplerince, “Siz dert etmeyin biz topluyoruz” kampanyası adı altında inşaat atık ve molozları toplanacak.

Gölbaşı’nda ev ve işyerlerinde tadilat sonrası oluşan moloz ve inşaat atıkları vatandaşlar tarafından çuvallara konularak kapı önüne bırakıldığında, Gölbaşı Belediyesi ekiplerince yerlerinden alınacak. Atıkların alınmasına yönelik randevular, ilgili müdürlüğe yönlendirilerek değerlendirmeye alınacak olup, atıklar döküm sahasına götürülecek.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay konu ile ilgili açıklamasında, “Görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak ve ilçemizi modern bir hale getirmek için başlattığımız kampanyaya tüm halkımızı davet ediyorum. Belediyemize iletilen randevuları değerlendirecek, bünyemizde bulunan 1 kamyon, 1 kepçe ve 2 küçük kamyoneti vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

Ev ve işyerlerinde tadilat sonrası oluşan moloz ve inşaat atıklarını toplatmak isteyen vatandaşlar ALO Çevre Hattı 485 54 15 numaralı telefona taleplerini ileterek randevu alabilirler.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2015, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER