Şenlikte ALtunsaray Coşkusu

19-20-21 Eylül tarihlerinde Gölbaşı eğlence ve gösterilere doyacak. Şenliğe İsmail Altunsaray, Yusuf Güney, Orhan Çakmak, Mustafa Özcan ve yerel sanatçılar konserleri renk katacak.

Şenlikte ALtunsaray Coşkusu
 19-20-21 Eylül tarihlerinde Gölbaşı eğlence ve gösterilere doyacak. Şenliğe İsmail Altunsaray, Yusuf Güney, Orhan Çakmak, Mustafa Özcan ve yerel sanatçılar konserleri renk katacak.

 

Gölbaşı Belediyesi tarafından bu yıl 11. düzenlenecek olan Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği için geri sayım başladı. Ankaralılar, Mogan gölü kenarında 19-20-21 Eylül tarihlerinde eğlence ve gösterilere doyacak. Şenliğe İsmail Altunsaray, Yusuf Güney, Orhan Çakmak, Mustafa Özcan ve yerel sanatçılar konserleri renk katacak.

 

YARIŞMALAR VE GÖSTERİLER

 

Şenlik kapsamında düzenlenen çeşitli yarışmalar ile vatandaşlar doyasıya eğlenecek. Şenlikte bisiklet şenliği, halk koşusu, baklava ve höşmerim yarışması, balık tutma yarışması, Mahaller arası halat çekme yarışması, Ankara Yelken Kulübü Yelken Yarışması ve Türk Hava Kurumu tarafından Motorlu Yelken Kanat Gösterisi-Motorlu Yamaç Paraşütü- RC Radyo Kontrollü Uçak Gösterisi gerçekleştirecek.

 

Şenlikte; kortej yürüyüşünün yanı sıra çeşitli konserler, yarışmalar, yöresel sanatçılar, eğlenceler, alışveriş stantları, kültür ve sanat sokağı, yöresel oyunlar ve birçok etkinlik yer alıyor. Hemşeri derneklerinin etkinlikleri ve yöresel oyunları, Yabancı Halk Dansları toplukları gösterileri şenliğe renk katacak. Ayrıca şenlik programı kapsamında ünlü başpehlivanlar, yağlı güreş müsakabası yapacaklar.

   

BAŞKAN’DAN ŞENLİĞE DAVET

 

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 11. yapılacak olan Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği için hazırlıkların sürdüğünü söyleyen Belediye Başkanı Fatih Duruay, tüm Ankaralıları ve Gölbaşılıları, şenliğe davet etti. Başkan Duruay, ““Şenlik

İlçemizi dünyaya tanıtmak için büyük fırsat. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için Gölbaşı Belediyesi olarak seferber olduk. Bu yıl 11. Düzenlediğimiz şenliğimize tüm vatandaşlarımız şimdiden davetlidir.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2014, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER