Selamoğlu aday adaylarını uyardı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gölbaşı İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.

Selamoğlu aday adaylarını uyardı

Toplantıya Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Cantimur, Ak Parti İl Başkanı Murat Alpaslan ve  İl Başkan Yardımcısı Barış Kurt’un yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti’nin yıllardır ülkemize önemli hizmetler yaptığına dikkat çekti. Karaaslan konuşmasında, Recep Tayyip Erdoğan'ın Gölbaşı’ndaki temsilcileri olarak onun partisine yakışır şekilde çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri adına Fatih Duruay, İl Genel Meclis üyeleri adına Selim Kaymak yaptıkları faaliyetler hakkında partilileri bilgilendirdi.

KÜTEPÜHANEMİZ EN MODERN KÜTÜPHANE

Selim Kaymak Çeltek ve Altunçanak’ta 5 bin 200 m2’lik yol yapımına başlandığını, Çeltek’te köy meydanının tamamlandığını ifade ederek “İlçe Kütüphanesi nedeniyle eleştirildik. Ancak mutlaka İlçe Kütüphanesini gezmelisiniz. Kütüphanemiz şu anda Türkiye’nin en moderne kütüphanesi” dedi. Kaymak İnönü İlköğretim Okulu’nun ihalesinin yapıldığını ifade ederek “Yeni bir İmam Hatip Okulu’nu daha Gölbaşı’na kazandıracağız” diye konuştu.

ADAY ADAYLARINA SELAMOĞLU UYARISI

Ak Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu ise yerel seçimlerin önemine değinerek “Yerel seçimlerde bir çok aday adayı olacak ama sadece 1’i seçilecek. Aday adayları bu konuda çok önemli. Herkes istediği gibi aday adayı olabilir. Hepsi bizim çok değerli ama nefisleri terbiye etmeli, birlik ve beraberliği devam ettirmeliler. Burada şahıslar önemli değil, bizim bir idealimiz var.” dedi.

ALLAH’TAN KORKACAK, KULDAN UTANACAK

Ak Parti’nin Gölbaşı Belediye Başkanı olacak kişinin özelliklerini de tarif eden Selamoğlu “Allah.’tan korkacak, kuldan utanacak, bilgi ve becerisi olmalı. Biz 10 yıl uğraştık, çalıştık. Bu heba olmasın. 2009’da Gölbaşı Belediyesi’ni kaybedince bizlerde aynı acıyı hissettik. Gölbaşı bu sefer kaybetmemeli” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Murat Alpaslan ise konuşmasında Gölbaşı Belediyesi’nin yeniden Ak Parti’ye geçeceğini söylerken, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

BEN DEĞİL, BİZ DEMELİYİZ

Konuşmaların ardında eski belediye başkanlarına plaket verildi. Plaketini Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Cantimur’dan alan eski Belediye Başkanı Abdulnasır Haşlak ise “Önümüzde yerel seçimler var. Bir ve beraber olmalıyız. Ben değil biz diyebilmeliyiz. Geçen dönem bunun semeresini çok çektik. Hep birlikte hareket etmeliyiz.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2013, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER