Selametli'de Kültür Evi Temeli Atıldı

Gölbaşı Belediyesi'nin her mahalleye kültür evi projesi kapsamında Selametli Mahallesi Kültür Evi’nin temeli törenle atıldı.

Selametli'de Kültür Evi Temeli Atıldı

Gölbaşı Belediyesi'nin her mahalleye kültür evi projesi kapsamında Selametli Mahallesi Kültür Evi’nin temeli törenle atıldı.

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın yanı sıra, MHP’li meclis üyeleri, STK temsilcileri,  , Belediye Başkan Yardımcıları, Muhtarlar ve vatandaşların katıldığı temel atma töreninde konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı şunları söyledi:

SİZLERE HİZMET ETMEKTEN GURUR DUYUYORUZ

Selametli mahallesi 2009 yılından itibaren 4 belde ve diğer 19 yerleşim alanı ile birlikte Gölbaşı’na bağlandı. Bugün itibari ile baktığımızda gerek bu beldelerimizde, gerekse 19 yeni yerleşim alanının her birinde Gölbaşı Belediyesi’nin bir hizmeti olduğunu görmekteyiz. Çünkü biz Gölbaşı’nın her bir metrekaresine hizmet için yola çıkmıştık” 

Gölbaşı’nı marka kent yapmak için çalışmalarımıza başladık. Bugün Gölbaşı herkes tarafından takdir edilen çağdaş bir ilçe oldu. Biz Gölbaşı halkının hizmetinde olmaktan ve onların emrinde olmaktan gurur duyuyoruz.  Bir yerin ismini mahalle koyabilirsiniz. İmkanlarımız kısıtlıydı ama biz sizlerin de desteğiyle bugün tüm mahallelerimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Elimizden geldiği kadar bütün mahallelerimize hizmet götürdük. Bugün 41 mahallenin eksikleri giderildi. Her bir mahallemize mutlaka ihtiyacı olan hizmeti götürdük.

Gölbaşı Mahallesi Kültür Evi’nin temeli atılırken, temel atma töreni ikramlarla son buldu.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2013, 18:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER