Şehit polisler unutulmadı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün Polis teşkilatının kuruluşunun 173. Yılı dolayısıyla Gölbaşı Polis Şehitliği’nde düzenlediği anma törenine katıldı.

Şehit polisler unutulmadı

 

Emniyet Genel Müdürlüğü, Türk Polis teşkişlatının kuruluşunun 173.yıl dönümü dolayısı ile Gölbaşı Polis Şehitliğinde tören düzenlendi. Törene Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı, Gölbaşı Başı Belediye Başkanı Fatih Duruay , Kriminal Daire Başkanı Mehmet Tatlı, Pasaport Daire Başkanı Celalettin Altın, Gölbaşı Emniyet Müdürü İmdat Gökmen, AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, şehit aileleri ve pek çok sayıda polis katıldı. Kuran tilaveti ve dualarla başlayan törende, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay kabirleri başında dua etti ve şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı.

ŞEHİT AİLELERİ EMANETİMİZDİR”

Tören sonunda şehit aileleri sohbet eden ve onlarla  yakından ilgilenen Duruay : “ 173 yıldır Ülkemizin ve milletimizin huzur ve asayişinin sağlanması için büyük bir fedarkarlıkla çalışan Polis teşkilatımıza ve teşkilatımızın aziz şehitlerine minnettarız.Şehitlerimizin aileleri emanetimizdir, dertleri dertleri, sevinçleri sevinçlerimizdir”dedi.


Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2018, 02:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER