Şehit Oğuz Kağan Usta unutulmadı

TSK’nin Afrin’de terör odaklarına yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit Üsteğmen Oğuz Kağan Usta memleketi Gölbaşı’nda unutulmadı.

Şehit Oğuz Kağan Usta unutulmadı

 

Üsteğmen Oğuz Kağan usta için şehidin köy Hacımuratlı’da   Gölbaşı Belediyesi tarafından mevlid-i şerif okutuldu.Üsteğmen usta için Hacımuratlı Kültür Merkezi’nde okutulan mevlid-i şerife şehidin  annesi Sevim Usta, babası Canpolat Usta da katıldı.Mevlüt programına ayrıca Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın yanı sıra, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Kuyucu, AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, Hacımuratlı Mahallesi Muhtarı Fuat Talat, Gölbaşı Belediyesi meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay, “Hemşehrimiz Üsteğmen Oğuz Kağan Usta ve bütün güvenlik güçlerinin aziz hatıralarını sonsuza kadar yaşatacağız. Daha önce Oğuz Kağan Usta ve Afrin şehitlerimiz için hatıra ormanı projesi başlatmıştık. Bugün mevlid-i şerif vesilesi ile bir kere daha bütün şehitlerimizi andık.İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy Çanakkale şehitlerimiz için şöyle diyordu “Tüllenen mağribi, akşamları sarsam yarana, Yine bir şey yapabildim diyemem hâtırana” Bizler ne yaparsak yapalım Bizlere bu aziz vatanı emanet eden şehitlerimiz için bir şey yapmış sayılmayacağız zira onlar en büyük mükafatı şehitlik mertebesine yükselerek kazanmışlardır. “dedi

Yağmurlu havaya rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdeği mevlid-i şerif programı,mevlid yemeği,Kuran-ı Kerim okunması ve ardından bütün şehitlerimiz için yapılan dua ile sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2018, 02:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER