Schneider Solar tarımsal sulamada yaşanan sorunlara son verdi

Güneş enerjisi çevirim sistemlerinde dünya lideri olan Schneider Electric, güneş enerji solar sistemi hizmetini Gölbaşı’nda vermeye devam ediyor. Schneider Smart Solar güneş enerjisini yanı sıra yepyeni teknolojisiyle tarım sulamada yaşanan sorunlara son vermeye hazırlanıyor.

Schneider Solar tarımsal sulamada yaşanan sorunlara son verdi

Güneş enerjisi çevirim sistemlerinde dünya lideri olan Schneider Smart solar sistem güneş enerji solar sistemi hizmetini Gölbaşı’nda hizmet vermeye devam ediyor. 2015 yılından beri Türkiye'de hizmet vermeye başlayan Schneider Solar güneş enerji sistemi hizmetleri Ankara İvedik, Gölbaşı İncek ve Gaziosmanpaşa, Bahçelievler Mahallesi’ndeki şubeleriyle hizmet veriyor.

Aydınlanmanın güneş enerjisi ile gerçekleşmesinden sonra şimdi büyük, küçük ev cihazları da güneş enerjisi ile çalışacak ve günlük yaşam ortamımızda temiz, doğal enerjili günler başladı. Gölbaşı’nda Schneider Solar ile temiz enerji Gölbaşılılar sunuyor. Daha çok evlerde, villalarda ve bağ evlerinde kullanılan güneş enerjisi, Schneider Solar kalitesiyle Gölbaşılılarla buluşmaya devam ediyor.

Tarımsal sulama artık daha kolay

Alman mucizesi Schneider Smart Solar, güneş sistemlerinin yanı sıra tarımsal sulama alanında da vatandaşlara kolaylık sunmaya başladı.

Elektrik ve jeneratör kullanmadan, su kesintisi yaşamadan,Schneider Solar panelleri 25 yil garanti ile sulama yapmaniza olanak sagliyor. Tarimsal sulama , su deposu doldurmaniza yardimci olan bu sistem su kesintisi yaşamayı engelliyor.Istediginiz kadar fiskiyeyi sorunsuz bir sekilde calistirmaniza olanak saglayan bu sistem Schneider Smart solar garantisi ile sizleri bekliyor.

Schneider Solar, alternatij enerji geliştirme ve üretim programlarında uzmanlaşmış kadrosu ile şebekeye bağlı ve depolar için villalar, bağımsız sistemlerde çalışan enerji tasarruf istasyonları kurulum hizmeti veriyor.

Dev fabrikalar su ve petrol kuyuları için de sistemleri bulunan  Schneider Solar, uzmanlar tarafından tüm projeleri de yerinde inceliyor. Başlayan Schneider Solar güneş enerji sistemi hizmetleri PAKET ALIMLARDA 6 yıl garanti vererek müşterilerine kalite ve güven veriyor.

Gölbaşı Halkı ile buluşan Schneider Solar’ın iletişim bilgileri ise şöyle; Bahçelievler Mahallesi 319.sk 3/1 Gölbaşı Telefonlar: 0312 484 09 59 – 0 554 170 49 09 – 0 552 882 09 59



Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2021, 21:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER