SAYGIYLA ANIYORUZ

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Musfata Kemal'in ebediyete intikal edişinin 76. yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

SAYGIYLA ANIYORUZ
 Duruay yayınladığı anma mesajında,"Üstün askeri dehası, milletine ve memleketine olan sevgisi, başarılı bir komutan ve lider olarak sadece Türk tarihine değil Dünya tarihine de damga vurmuş olan , Cumhuriyetimizin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 76. Yılında saygı ve rahmetle anıyoruz" diyerek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Kendinden sonraki nesillere en büyük emaneti olan Cumhuriyetimizin banisi olan Atatürk; “ Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacak ama Türkiye cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır” diyerek emanet ettiği Cumhuriyeti ve Vatan toprağını korumak hepimiz için bir ödevdir.

Yine O’nun veciz sözlerinden olan “ Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır “ düsturuyla hepimize düşen görev bu ülkenin ilerlemesi , gelişmesi, muasır medeniyetler seviyesine ulaşması, dünya var oldukça bağımsız ve hür yaşamak için görevimizi en iyi şekilde yapmak Atatürk’e olan sevgimizin en güzel ifadesi , minnetimizin tezahürü olacaktır.

Bu düşüncelerle, ebediyete intikalinin 76. seneyi devriyesinde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i ve tüm silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş olan  gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2014, 19:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER