Sanayi esnafına Duruay’dan iftar

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı esnafı ile iftarda buluştu.

Sanayi esnafına Duruay’dan iftar
 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, ilçede hizmet veren Sanayi, Taşçı, Marangoz ve Hafriyatçı esnafı ile iftar yemeğinde buluştu. Başkan Duruay iftara katılan esnafların masalarını tek tek dolaşarak Ramazan aylarını ve Kadir gecelerini kutladı.

Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nin alt bahçesinde yeni açılan Manzara Kafe de iftar yemeğinde konuşan Başkan Duruay, rahmet ve ihsan dolu mübarek Ramazanın akşamında, davete katılan esnaflara teşekkür etti. Duruay, her gün bir vesileyle iftarların açıldığını ama bir arada toplu iftarlarda buluşmanın çok önemli olduğunu söyledi.

 

 “Sanayimizi Güçlendireceğiz”

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Gölbaşı Sanayi’sini geliştirmek için elimizden geleni yapacağız diyerek; ‘Sanayi olarak yerimiz müsait değil. Sanayimizin gelişmesi ve büyümesi için çalışmalarımızı başlattık. Sanayi bakanlığımız ile görüşmelerimiz devam ediyor. Sanayi bakanlığımız ile görüştük ve Gölbaşı’na yeni bir sanayi bölgesi açılırsa o sanayi bölgesinin alt yapısını sanayi bakanlığımız yapacak. Üst yapısında yani binalarında yüzde ellisini yine sanayi bakanlığımız yapacak. Geri kalan yüzde ellisinde esnafımız tamamlayıp dükkânlarına yerleşecek ve Gölbaşımıza modern yeni bir sanayiye kavuşturmuş olacağız. Ama bunu sizlerin istemesi doğrultusunda yapacağız. Siz bunu isterseniz bizde belediye olarak bunu yapacağız. Siz sanayi esnafımız kendiniz istemediğiniz sürece bulunduğunuz yerden, sanayiden çıkartılmayacaksınız. Eğer siz yeni bir sanayi isterseniz o zaman bunu yapacağız.’ Dedi. Başkan Duruay gelecek yıl  iftar yemeğini Gölbaşı sanayisi içersinde vereceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER