Salih Namal'dan 23 Nisan mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Namal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yzılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Salih Namal'dan 23 Nisan mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Namal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yzılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Namal mesajında şu ifadelere yer verdi;

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün; egemenliğin ulusa ait olduğunun teminatı kabul edilen, TBMM'nin açılışını Türk çocukları başta olmak üzere, tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiği bu günü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Kurtuluş Savaş'ında  genci-yaşlısı, kadını-erkeğiyle verdiğimiz haklı mücadelemiz devam ederken Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, 23 Nisan 1920'de TBMM'ni açarak Cumhuriyet yolunda ilk adımı atmış ve milletine ne kadar güvendiğini bir kez daha göstermiştir.         

Asil milletimizin iradesinin temsili olan TBMM'nin kuruluşunun 101. yılını kutladığımız bugün; çocuklarımızın gelecek günlerde daha sağlıklı ve coşkulu kutlamaları için evlerimizden eşlik ediyoruz. Bizler için vatan sevgisi ve milli değerlerimiz gönlümüzden taşacak kadar büyük, cadde ve meydanlara sığmayacak kadarmekansız ve zamanlar üstüdür. Sağlığımıza ve sosyal mesafemize dikkat etmemiz gereken bu günler elbet geçecek ve yine birlikte coşkuyla bir araya geleceğiz.

İnanıyoruz ki, Mustafa Kemal ATATÜRK'ün evlatlarına olan güvenin sembolü, Türk çocuklarıyla birlikte dünya çocuklarına armağan ettiği bu bayram umudu yeşertmeye, barışı yurttan cihana taşımaya devam edecektir. Bize bu haklı gururu yaşatan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere,  silah arkadaşlarınıAziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.

Tarihe yön veren Yüce Milletimizin ve Atatürk'ün ifade ettiği gibi geleceğin gülü, yıldızı ve ikbal ışığı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.   

YAKUP KARAGÖZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER