Şafakspor Karşıyaka'yı yedi bitirdi

İKİNCİ hafta maçlarını Gölbaşı Belediyespor Başkanı Lütfü Yılmaz yönetim kurulu üyeleri MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Osman Çakır ve çok sayıda futbolsever takip etti.

Şafakspor Karşıyaka'yı yedi bitirdi
 İKİNCİ hafta maçlarını Gölbaşı Belediyespor Başkanı Lütfü Yılmaz yönetim kurulu üyeleri MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Osman Çakır ve çok sayıda futbolsever takip etti. 

Öte yandan Şafak Spor Muhtarı Bayram Özkan renkli kişiliği ile turnuvaya büyük renk kattı. Maçtan önce Karşıyaka Spor Sorumlusu Salih Taş, Başkan Lütfü Yılmaz'a plaket, forma ve çiçek takdim ederken yönetim kurulu üyelerini de unutmayarak onlara da çiçek takdime etti. Turnuvada sporcu sağlığına büyük önem veren Gölbaşı Belediyespor yönetimi maçlar esnasında saha kenarından ambulansı hazır bekletirken ve ATT görevlisi de her ihtimale karşı hazır bulundu. yük beğeni toplarken takımlar galip gelebilmek için büyük bir mücadele veriyor. İddialı ekipler oynadıkları futbolla bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını gösterdiler. Oynan ikinci gün maçlarında alman sonuçlar şu şekilde.

HEYECAN SÜRECEK İLK MAÇ YAVRUCUK'UN

Futbol heyecanı gelecek hafta yapılacak üçüncü hafta maçları ile devam edecek. Çekişmeli ve heyecanlı maçlarda ortaya konulan mücadele büGünün ilk maçında Gökçehöyük ile Yavrucuk Spor karşı karşıya geldi. İki denk takımın ortaya koyduğu mücadele seyircilerden büyük alkış aldı. Doksan dakikası sonunda Yavrucak Spor Aytaç Büyükbalca'nın attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılarak haftayı üç puanla kapattı. Kazanılan maçın ardından Yavrucak Sporlu futbolcular zaferlerini maçı izlemeye gelen az sayıdaki taraftarı ile birlikte kutladı.

GOL DÜELLOSU VARDI

Günün ikinci maçı tam bir gol düellosuna dönüştü. Turnuvanın iddialı ekiplerinden Şafak Spor hem ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni toplarken hem de attığı birbirinden güzel yedi golle rakiplerine adeta gözdağı verdi. Şafak Spor ile Karşıyaka Spor'un maçında futbolseverler tam 7 gol izleme şansı yakaladı. Şafak Spor zayıf rakibini Emre Biçer'in üç gol atıp hat-trick yaptığı maçta diğer golleri Orhan Şahbaz, Yasin Çırpan, Murat Kılıç ve Umut Berke Ünal attı. Karşıyaka Spor'un tek sayısı ise Rıza Doğan'dan geldi.

HALAÇLI ÜÇLEDİ

Günün üçüncü maçında Örencik Spor ile Halaçlı Spor karşı karşıya geldi. Doksan dakika boyunca rakibine göre daha üstün bir oyun ortaya koyan Halaçlı mücadeleden 3-0 galip ayrılarak iddiasını sürdürdü. Halaçlı'nın gollerinin üçü de Çağlar Burak Yaşlı'dan geldi. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Halaçlı her iki devrede bulduğu gollerle sonuca rahat ulaştı

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2019, 22:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER