Saadet Partisi'nden Haşlak'a Yeşil ışık

Saadet'ten Haşlak'a yeşil ışık

Saadet Partisi'nden Haşlak'a Yeşil ışık
 Gölbaşı Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Arslan, bugün yaptığı basın toplantısında gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Yerel seçimlere ilişkin bir değerlendirme yapan Arslan, aday belirleme sürecinde Bayburtlu bir aday üzerinde durma ihtimallerinin daha yüksek olduğunu dile getirerek, Gölbaşı Belediye eski Başkanı A.Nasır Haşlak’a da yeşil ışık yaktı.

Arslan, Nasır Haşlak’ın Saadet Partisi’nden aday olmasına sıcak bakıyor musunuz soruna ‘Elbette ki’ yanıtını veren Arslan, ‘Nasır Haşlak Gölbaşı için önemli bir değerdir. Biz Bayburtlu bir adayla yerel seçimlere girme düşüncesindeyiz” diyerek, A.Nasır Haşlak için de açık bir kapı bıraktı.

BAYBURLTU BİR ADAY DÜŞÜNÜYORUZ

Saadet Partisi Gölbaşı İlçe Başkanı Yaşar Arslan, düzenlediği basın toplantısında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yerel seçimlere ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Arslan, seçimlere çok sıkı hazırlandıklarını ve gösterecekleri adayında %90 Bayburtlu olacağını ifade etti. Yaptığı açıklamasında AK Parti'nin adayı için 'Ak Parti'de aday benim düşünceme göre şekillenmiş gibi görünüyor" diyerek bu adayın Bayburtlu olmayacağının da altını çizdi.  Ak Parti’nin kaybetmiş bir başkan adayını yeniden aday göstermeyeceğini sözlerine ekleyen Arslan, Ak Parti’nin adayının çok güçlü olacağını ve adayın geçtiğimiz dönem aday adayı olan isimlerden birisi olmadığını da söyledi.  

NASIR HAŞLAK’A TEKLİF GÖTÜREBİLİRİZ

Abdulnasır Haşlak’ın Saadet Partisi’nden aday olmasıyla ilgili bir sorunun bulunmadığını söyleyen Arslan “Oradan olamadım, buradan olayım gibi bir olaya müsaade etmeyiz. Biz herkese teklifle gidebiliriz. Belediyecilik Milli Görüş’ün işidir. Bunlara Nasır Bey’de dahil” şeklinde konuştu.

VİYADÜK’E SAADET ONAYI

Alt geçitin alttan geçmesine olumsuz bakmadıklarını ifade eden Arslan, Büyükşehir Belediyesi’nin viyadük projesine olumlu baktıklarını da sözlerine ekledi. AK Parti grubunun mecliste etkisiz kaldığını söyleyen Arslan “Ak Parti grubu mecliste bazı olaylara tepkisiz kalıyor” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2013, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER