Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Adıgüzel, Projelerini Açıkladı

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı, meclis üyeleri ve proje tanıtım toplantısı düzenlendi.

Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Adıgüzel, Projelerini Açıkladı

 Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı, meclis üyeleri ve proje tanıtım toplantısı düzenlendi.

Gölbaşı’nda özel bir otelde gerçekleşen toplantıya Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Halil Adıgüzel, belediye meclis üyeleri adayları katıldı. Toplantıda konuşan Adıgüzel, merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan'ı vefatının 8. yılında andı.

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Halil Adıgüzel, seçim sonrası gerçekleştirmeyi hedefledikleri projelerini, geniş çaplı bir araştırma sonucu Gölbaşı’na vizyon katacak projeler hazırladıklarını söyledi.

Adıgüzel, “ İnsan odaklı düşünerek, proje ürettik. Derin bir araştırma çalışması yürüttük. İstihdam üzerine bulunan çözümlerin detaylı bir şekilde ararlaştırarak Gölbaşı’nda istihdam sorunu ortadan kaldıracak şekilde hazırladık. Gölbaşı’nın verimli topraklara sahip ama bu verimin kullanılmadığını görüyoruz. Bu nedenle, “Hobi Bahçeleri” ile halkın üretime kanalize edilme ve kiralama yöntemi ile her kesime ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Yine tarım alanındaki reformların, şehir hayatındaki ekonomik dengesizliği gidereceğini düşünen Adıgüzel, bunun için köy heyetleri ile detaylı olarak görüştüklerini söyleyerek, her köyün iklimine ve toprak yapısına bakılarak ve AR – GE çalışması yürütülerek, üretimi verimli tohumları tahsis edip, köyün tarım alanında faaliyet göstermelerini sağlayacaklarını söyledi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Halil Adıgüzel, Çağımızın global problemi geri dönüşüm için de bir fikir ürettiklerini söyledi. Seçim sonrası her haneden toplanan atıkların Gölkart adı altında bir kart ile puana dönüşeceği, bu puanların vergi, elektrik, su gibi günlük ihtiyaç giderinden düşüleceği, atıkların da enerjiye dönüştürülerek, doğaya ve ülkeye büyük katkı sağlamayı hedeflediklerini vurguladı.

Diğer projeler hakkında da kısa açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Halil Adıgüzel  15 Temmuz’un en büyük yankı uyandıran ve büyük kayıplar veren Gölbaşı’na şehitleri anmak ve gelen turistlerin de gezebileceği sergi alanının açılması için çalışma başlatacaklarını belirtti.

 Adıgüzel “ Ev hanımları için sergi alanı açarak, yaptıkları el işlerini satabileceği ve ev ekonomisine katkı sağlayabileceği yeni yerlerin açılması ile ilgili çalışmalar yürüteceğiz. Gölkonakları adı ile mahallelerde açacakları yerel halk için taziye, kabul, kültürel etkinlikleri yapabilecekleri yerler tanzim edeceğiz. Sokak hayvanlarının güvenliği için, hayvanseverlerin gidip ziyaret edebileceği barınak yapacağız”

Toplantı projelerin anlatıldığı sinevizyon gösterimi ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2021, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER