Park ve Bahçeler Müdürlüğü Hizmet Binası’nın Temeli Atıldı

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Hizmet Binası’nın Temeli Atıldı

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Hizmet Binası’nın Temeli Atıldı
 Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü hizmet binasının temeli, düzenlenen törenle atıldı. Programa Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, AnkaraMilletvekili Murat Alparslan, Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Siyasi İlçe Başkanları, Muhtarlar, Sivil Toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Bakan Topçu temel atma töreninde yaptığı konuşmada, "Bugün burada hizmet yapılacak, çiçek tohumları yetişecek. Burası sadece Gölbaşı için değil Ankara'nın diğer ilçelerine üretim yapacak. Burası şimdiden Ankara'mızı, Gölbaşımıza hayırlı olsun" dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise konuşmasında, "Seçildiğimiz günden bugüne en iyi bir şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Bugün Gölbaşımıza daha iyi hizmet vermesi için Park ve Bahçeler Müdürlüğü Hizmet Binası'nın yapımına karar verdik. Bugün hep birlikte temelini atacağımız binamız Gölbaşı'mıza hayırlı uğurlu olur" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Hizmet Binası'nın temeli Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından birlikte atıldı. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, temel atma törenine katılan Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu’ya Ankara Kaması hediye etti.Temel atma gerçekleştikten sonra vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

  ANKARA EVİ MİMARİSİNE UYGUN OLACAK

 Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bundan böyle sera ve üretim hizmetlerini gerçekleştirdiği alanda hizmet vermeye devam edecek. Ankara evi mimarisine uygun olarak yapılacak olan hizmet binasının toplamda 600 metrekarelik kullanım alanı olacak. 2 katlı hizmet binasının birinci katında personel ihtiyaçlarını giderip, dinlenebileceği bir alan planlanırken, ikinci katında ise idari birimlerin olduğu müdürlük katı yer alacak.


Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER