Park Eymirliler isyanda: Tek yön olsun

Bir zamanlar mesafeleri kısaltan o yol şimdilerde çile yolu haline geldi.

Park Eymirliler isyanda: Tek yön olsun
 Park Eymir sakinleri Yedigöller Caddesinde tek yön yol uygulaması istiyor.

Park Eymir Toplu konutlarında Odabaşı döneminde açılan yol o dönemdeki ihtiyaçları karşılarken şimdilerde bölgede yeni açılan işyerleri, artan araç sayısı ile birlikte tek yönlü yol adeta kazalara davetiye çıkarıyor. Bu durumdan rahatsız olan sürücüler ise yetkililerden çözüm bekliyor.

TRAFİK SORUNU BÜYÜYOR

Cumhuriyet Caddesi'nden Park Eymir Konutları'na giden Yedigöller Caddesi adeta çile yoluna döndü. 15 metre genişliğindeki yola cephe yeni işyerlerinin yanı sıra, bölgedeki eğitim kurumlarının bu caddeye cephe olması caddede trafik sorununa neden oldu.

SORUNLAR BİR BİR KATLANDI

Çift yönlü caddede açılan işyerlerinin önüne park edilen araçlar 15 metrelik caddede sıkıntıya neden olurken, üzerine bir de okul servislerinin, otobüs ve dolmuşların da o caddeden geçmesi sorunları bir bir katladı.

ÇİLE YOLU OLDU

Park Eymir sakinleri, TOKİ konutlarında yaklaşık 30 bin kişinin yaşadığını ve binlerce aracın olması nedeniyle Yedigöller caddesinin artık araç trafiğine yanıt vermediğini dile getirdiler. Daha önce 30 metrelik Beyşehir Gölü caddesinden konutlara ulaşım sağlandığını ancak, Yakup Odabaşı döneminde 15 metrelik Yedigöller caddesinin açıldığını söyleyen vatandaşlar "O dönem bu cadde bizi rahatlatmıştı. Ancak caddeye yeni açılan işyerleri, okul servisleri, otobüs ve minibüslerden dolayı caddeden aracımızla geçemez olduk. Bu sorunda trafik kazalarına davetiye çıkarıyor." dedi.

VATANDAŞ ÇÖZÜM BEKLİYOR

Yetkililerden soruna çözüm bekleyen vatandaşlar "Ya tek yön uygulaması olsun. Ya da otobüs, dolmuş ve okul servisi gibi büyük araçların güzergahı değiştirilsin. Artık bu yol bir çile haline geldi." dedi.


Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2016, 04:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER