Oyaca’daki yağmur duasına Başkan Duruay da katıldı

Oyaca Mahallesi’nde yaklaşık 5 bin Gölbaşılı’nın bir araya gelerek ettiği yağmur duasına, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da katıldı.

Oyaca’daki yağmur duasına Başkan Duruay da katıldı


Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Oyaca Mahallesi’nde düzenlenen ve yaklaşık 5 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen yağmur duasına katıldı. Oyaca’daki yağmur duasına katılmadan önce Dikilitaş ve Boyalık Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Fatih Duruay, mahallelilerle çay içip, sohbet etti. Ziyaretin ardından Oyaca Mahallesi’nde 15 çevre mahallenin katılımıyla düzenlenen yağmur duasına katılan Başkan Duruay, daha sonra vatandaşlarla birlikte yemek yedi.

 

MAHALLELERİ ZİYARET ETTİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yağmur duasından önce mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Duruay’ın ilk ziyaret durağı Dikilitaş Mahallesi oldu. Dikilitaş’taki vatandaşlarla mahalle kahvehanesinde buluşan Başkan Duruay, mahallelilerle sohbet edip çay içti. Başkan Duruay, buradaki ziyaretinin ardından önce Boyalık Mahallesi’ne, ardından da yağmur duası için Oyaca Mahallesi’ne geçti.

 

5 BİN GÖLBAŞILIYLA BİRLİKTE DUA ETTİ

Oyaca Mahallesi’nde düzenlenen yağmur duasına yaklaşık 5 bin Gölbaşılı katıldı. Oyaca Mahallesi ve çevresindeki 15 mahallede oturan vatandaşların katılımıyla edilen yağmur duasına Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da eşlik etti. Başkan Duruay, vatandaşlarla birlikte yağmur yağması için edilen dualara avuç açtı. Edilen dualara vatandaşlarla birlikte “amin” diyen Başkan Fatih Duruay, yağmur duasından sonra vatandaşlarla birlikte yemek yedi.

 

Oyaca Mahallesi’ndeki yağmur duasına katılan ve mahalleleri ziyaret eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a ziyaretleri sırasında; Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan da eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2014, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER