Oyaca “Cumhur İttifakı” dedi

Cumhur İttifakının Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, her bir Gölbaşılıya ulaşmakta kararlı olduğunu ifade ederek, ilçeye sosyal projelerle damga vuracaklarını açıkladı.

Oyaca “Cumhur İttifakı” dedi

Cumhur İttifakının Gölbaşı’ndaki Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, seçim kampanyası çalışmalarını artırırken ziyaret ettiği Oyaca Mahallesi’nde büyük ilgiyle karşılandı.  Şimşek, Gölbaşı’na sosyal projelerle damga vuracaklarını açıkladı.

Gölbaşı’nın Oyaca Mahallesi’nde MHP ve AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılan Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Oyacalılar akşamın ilerleyen saatine rağmen toplantıya büyük ilgi gösterdiler.


GÖLBAŞI’NI ADIM ADIM GEZİYOR


Toplantıda konuşan Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, her bir Gölbaşılıya ulaşmakta kararlı olduğunu ifade etti. Her bir mahallenin dert ve sıkıntılarının çözümü için yola çıktıklarını söyleyen Şimşek, Cumhur ittifakına Gölbaşılı hemşehrilerinin büyük ilgi göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Oyaca Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya katılan MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan  ve Adalet ve Kalkınma Partisi Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan da, 31 Mart yerel seçimlerinde Gölbaşı’nın Türkiye’ye örnek olacak bir sonuç alması için seferber olduklarını söylediler.


Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2019, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER