Osman Ulunç güven tazeledi

3 dönemdir Çorumlulular Birliği Derneği başkanlığını başarıyla yürüten Osman Ulunç önceki yapılan genel kurulla yeniden başkan seçildi.

Osman Ulunç güven tazeledi

3 dönemdir Çorumlulular Birliği Derneği başkanlığını başarıyla yürüten Osman Ulunç önceki yapılan genel kurulla yeniden başkan seçildi.

Gölbaşı Öğretmenevi’nde yapılan kongreye tek liste ile giren Ulunç yeni dönemde de Gölbaşı Çorumlular Birliği Başkanı olarak  yoluna devam edecek.

Derneğin kongresine Ankara Milletvekili ve Çorumlular Birliği Derneği Onursal Başkanı Murat Alparslan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Çorumlular Federasyonu Başkanı Hayri Çağır, STK temsilcileri ve çok sayıda Çorumlu vatandaş katıldı.

Kongrede konuşan Osman Ulunç Gölbaşı Çorumlular Birliği Derneği’in amaçlarını şu sözlerle açıkladı;

Hemşerilerimiz arasında kuvvetli bağlar kurmak, hemşerilerimizin çeşitli makamlarda bizleri temsil etmesini sağlamak ve yaşadığımız yerlere ve hemşerilerimize fayda üretmek üzere çalışmalar yürütmeyi misyon edinen bir sivil toplum kuruluşudur. Derneğimiz, Çorum merkez ve ilçeleri esas alınarak 61 kişilik bir yönetim kurulu tarafından idare edilmektedir.

img_6087_878x585.jpg

EN YÜKSEK NÜFUSA SAHİBİZ

Derneğimiz her ayın 19’unda saat 19’da dernek merkezimizde geniş katılımlı istişare toplantıları yapmaktadır. İsteyen hemşerilerimiz fikirlerini, görüşlerini, sorunlarını bu toplantılarda bizlere iletmekte, ortak akıl anlayışı içerisinde çözüm bulmaya gayret göstermektedir. Başkentimiz Ankara’da ve ilçemiz Gölbaşı’nda, Anadolu’muzun çeşitli yerlerin den gelerek yerleşen çeşitli hemşeri grupları bulunmaktadır. Bu hemşeri grupları arasında Çorumlular olarak birinci en yoğun nüfusa sahibiz. Bizler Çorumlu olarak daima ülke sevgisinin, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin adresi olduk.

2761 ÜYEMİZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Gölbaşı Çorumlular Birliği olarak “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” anlayışı içerisinde yapmış olduğumuz sosyal ve kültürel etkinliklerle aynı coğrafyanın insanları arasında dostluk ve kardeşlik köprüleri kurmak istiyoruz. 3 dönemdir birlikte yol yürüdüğümüz, kader birliği yaptığımız, yönetim kurulu dostlarıma, Derneğimize gönül veren 2761 üyemize şükranlarımı sunuyorum.

img_6104_878x585.jpg

HALK ADAMI DURUAY’A TEŞEKKÜR EDERİM

Toplumda halk adamı olarak ifade edilen, bizlerden desteğini esirgemeyen değerli Belediye Başkanımız Fatih Duruay’a; şahsım, yönetim kurulu üyelerimiz ve hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum.

img_6108_878x585.jpg

7/24 KAPISINI BİZLERE AÇIK TUTTU

Çalışmalarımızda bizlere öncülük eden, yön veren, gurur kaynağımız, parlayan yıldızımız, büyüğümüz, kıymetli dostumuz, ağabeyimiz, 7/24 kapısını bizlere açık tutan, hemşerimiz, Derneğimizin Onursal Başkanı Ankara Milletvekili Sayın Murat Alparslan’a şahsım, yönetim kurulu üyelerimiz ve hemşerilerimiz adına huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Kongrede Ankara Milletvekili Murat Alparslan ve Çorumlular Federasyonu Başkanı Hayri Çağır’da bir konuşma yaparak Gölbaşı Çorumlular Birliği Başkanı Osman Ulunç’a yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür ettiler.

img_6100_878x585.jpgimg_6077_878x585.jpg

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2017, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER