Ömercan'la yola devam

Göl-Der’in gerçekleştirilen 7. Olağan kongresinde yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

Göl-Der’in gerçekleştirilen  7. Olağan kongresinde yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi.  Yapılan Genel Kurul’da mevcut Başkan İsa Ömercan yeniden Başkanlık görevine seçildi.

GÖL-Der binasında gerçekleştirilen Genel Kurul’ın Divan Başkanlığı’nı Hulusi Gürpınar yaptı. Açılış ve yoklamanın ardından Başkan İsa Ömercan bugüne kadar dernek olarak yaptıkları faaliyetler konusunda yönetim kurulu üyelerine bilgi verdi.

YETKİLİLER DUYARSIZ KALDI

Ömercan, Gölbaşı’nın temel sorunlarını gündeme taşımak ve yetkilileri harekete geçirmek adına birçok girişimde bulunduklarını belirterek, bu girişimlerden bazıların ise yetkililerin duyarsızlığı neticesinde hayata geçemediğini ifade etti.

GÖLBAŞI’NA YAKIŞMAZ

Gölbaşı’na yapılması düşünülen Viyadük Projesi’ne de değinen Ömercan, bu projenin Gölbaşı’na yakışmayacağını kaydederek, traşlama yönteminin daha mantıklı bir proje olacağını söyledi.

GÖZLERİNİZE İNANIN BURASI GÖLBAŞI

GÖL-Der Başkanı İsa Ömercan, yıllardır Gölbaşı’nın kanayan yarası olan Hayvan Barınağı ile ilgili de şehir dışına çıkarılması konusunda girişimlerde bulunduklarını ancak, başka bir yer bulunamaması neticesinde Barınağın şehir dışına çıkarılamadığını belirtti. Ömercan, 100 bin nüfusu aşmış bir ilçede böyle bir barınağın şehir içerisinde bulunmasının akıllara zarar olduğunu söyleyerek, “Birgün gazetelerde şöyle yacak. ‘Gözlerinize inanın burası Gölbaşı’. Bunun aklı mantığı yok. Şehrin göbeğinde bir hayvan barınağı olması yakışmıyor. Üstelik barınağın bulunduğu alanda süt üretiminin yapıldığı yerde var. Ne kadar sağlıklı olduğunu siz düşünün’ dedi.   

Ömercan Gölbaşı’nın belli başlı sorunları hakkında da görüşlerini ifade ederek, bu sorunların çözümü noktasında ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini, girişimde bulunduklarını kaydetti.  Ömercan, bu süreçte derneğe katkı sağlayan ve destek olanlarada teşekkür ederek, Gölbaşı’nın güzelleşmesi ve korunması adına faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından Göl-Der’in yeni yönetim kurulu üyeleri oylama ile belirlendi.

GÖL-DER’in yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER: İsa Ömercan, Bayram Türkmez, Mehmet Aktay, M.Turhan Tuncay, Özgür Sağlam, Ahmet Yılmaz, Nermin Hızal, Tekin Karakaş, M.Halis Bozkurt.

YEDEK ÜYELER: Satılmış Elmadağı, Sedat Susamlı, Ayşe Metin, Enver Körpe, Erdoğan Çelebi, Cemal Kaman, Hami Aydoğdu, Bekir Taşova, İbrahim Aşkın.

DENETİM KURULU ASİL ÜYELERİ: Gürsel Demirci, Musa aydın, Engin Çelik.

YEDEK ÜYELER: Nazım Özdemir, Ayşe Akın, Merve Şahin.

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2012, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER