Ölümün eşiğinden döndüler

Gölbaşı Son Gaste Yazı işleri Müdürü Yusuf Çetin ve akrabaları ölümün eşiğinden döndüler.

Ölümün eşiğinden döndüler
 Gölbaşı Son Gaste Yazı işleri Müdürü Yusuf Çetin ve akrabaları ölümün eşiğinden döndüler.

Yusuf Çetin amcası Soner Çetin ve yengesi Filiz Çetin ile birlikte kuzeni Amine Nur Çetin'i hastaneye götürmek için araçları ile seyir halinde iken trafik kazası geçirdiler

Toki konutlarında yedi göller caddesi ile tuz gölü caddesini bağlayan kavşakta yaşanan kazada Yedi göller caddesinde seyir eden 06 MEV 15 plakalı minibüs sürücüsü Soner Çetin kavşaktan geçeği sırada aşırı hızlı ve alkollü olan 06 LVT 18 plakalı otomobilin araçlarına çarpması ile savruldu.

Çarpma sonrası park halindeki tıra çarparak takla atmaktan kurtulan minibüsün içerisinde aralarında Yusuf Çetin'in de bulunduğu üç kişi ile otomobilde yolcu olarak bulunan bir kişi yaralandı.

Yapılan adli muayenenin ardından alkollü olduğu tespit edilen 06 LVT 18 plakalı otomobil sürücüsü hakkında cezai işlem uygulanırken, kazada yaralanan Filiz Çetin ve Amine Nur Çetin olay yerine gelen ambulans ile Gazi Hastanesine kaldırıldı. 06 LVT 18 plakalı araçta yolcu olarak bulunan bir kişi de Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi’nden tedavi altına alındı.

Aşırı alkol ve onun getirdiği dikkatsizlik sonucu yaşanan kazada şans eseri can kaybı olmazken, yaralanan kişilerde tedavilerinin ardından hastaneden taburcu edildi. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

ŞİŞEDE DURDUĞU GİBİ DURMAZ!

Son günlerde alkol yasağı ile ilgili tartışmalar Türkiye gündemini meşgul ederken, TOKİ’de yaşanan bu kazada da alkol yine başroldeydi. 06 LVT 18 plakalı araç sürücüsü aldığı alkol nedeniyle neredeyse bir ailenin sonu olacaktı. Yaşanan trafik kazasında şans eseri Çetin ailesi ve 06 LVT 18 plakalı araçta bulunan gençler ölümden döndü. Gazete manşetlerinde hemen hemen her gün alkollü araç kullananların kaza haberleri yer alıyor. Ancak yaşanan bunca olaya rağmen ders almayan gençlerin alkollü trafiğe çıkmaları trafik kazalarına sebebiyet veriyor. TOKİ de yaşanan trafik kazası da bunun bir örneği. Şişede durduğu gibi durmayan alkol, birçok ailenin de ocağını söndürüyor. Dileğimiz o ki bu kaza son olsun.  Çünkü Alkollü araç kullanmak yaşamla kumar oynamak gibidir… 

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2013, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER