Odabaşı'na 640 bin TL'lik yetki...

Kasım ayının ilk meclis toplantısının ilk oturumu gerçekleştirildi. Gündem maddelerinden önce meclise gelen Başkanlık yazılarının okunarak oylanması dikkatlerden kaçmadı…

Odabaşı'na 640 bin TL'lik yetki...
 Kasım ayının ilk meclis toplantısının ilk oturumu gerçekleştirildi. Gündem maddelerinden önce meclise gelen Başkanlık yazılarının okunarak oylanması dikkatlerden kaçmadı…

SAHİP ÇIKTIK

Toplantı öncesinde açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Kurban Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlarken, Hakkari’de girdiği çatışması sonucu Şehit Düşen Yalçın Dizdaroğlu ile diğer şehit ailelerine sabır diledi ve terörü lanetledi. Odabaşı konuşmasında ayrıca Gölbaşı Belediyesi olarak Gölbaşı Belediyesi olarak Şehit ailesini yalnız bırakmadıklarını ve sahip çıktıklarını hatırlattı.

CHP’NİN İTİRAZLARI SONUÇ VERDİ

Açılış konuşmasını ardından meclisin onayına sunulmak üzere getirilen Başkanlık yazılarının okunduktan sonra gündeme alınması dikkatlerden kaçmadı. Daha önceki meclis toplantılarında CHP grubunun ısrarla karşı çıktığı ve okunmadan gündeme alınmasını eleştirdiği durum bu meclis toplantısında tekrarlanmadı. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Başkanlık yazılarını bu defa okuduktan sonra gündeme alınması için oylamaya sundu.

Hesap İşleri, Zabıta ve Fen İşleri Müdürlükleri ile ilgili başkanlık yazılarının okutulduktan sonra gündeme alınarak Plan Bütçe ve Hukuk Komisyonuna havalesini oy birliği ile gerçekleştiren belediye meclis üyelerinin sunmuş olduğu önergelerde gündeme alındı.

ODABAŞI'NA KREDİ ÇEKME YETKİSİ

İmar ile ilgili olan dört gündem maddesinin de peş peşe onaylanarak İmar Komisyonuna havale edilmesinin ardından ihtiyaç olan iş makinelerinin alınması için Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na yetki verildi. Bir adet greyder ve bir adet ekskavatör iş makinelerinin alımı için kullanılacak olan 640 bin liralık kredi kullanımı için imza yetkisi belediye meclis üyelerinin oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na verildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2012, 01:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER