Odabaşı esnafı dinliyor

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın ilçe esnafı ile düzenlediği sohbetli sabah kahvaltıları devam ediyor.

Odabaşı esnafı dinliyor
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın ilçe esnafı ile düzenlediği sohbetli sabah kahvaltıları devam ediyor.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, eczacılar ve berberlerle buluşmasının ardından elektronik, beyaz eşya, perde-çeyiz ve mobilya sektöründe hizmet veren esnaflarla sabah kahvaltısında buluştu.
Gölbaşı Belediyesi Mogan Aile Çay Bahçesinde esnaflarla sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Odabaşı, sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yaptığı konuşmada Gölbaşı esnafının daha fazla gelişmesi ve iş yapması için gerekli tüm hassasiyeti göstermeye devam edeceklerini söyledi. Odabaşı, “Nüfusu hızla artan Gölbaşı’mız her geçen gün hızla büyümektedir. Gölbaşımıza yeni dükkân açacak olan esnaf arkadaşlarımıza her türlü konuda gerekli yardımları gösteriyoruz” dedi.
ESNAF, VİYADÜĞE KARŞI ÇIKTI
Gölbaşı esnafı da kahvaltıda Başkan Odabaşı’na sıkıntı ve sorunlarını aktardı. İlçeyi ikiye bölen Konya yoluna çözüm bulunmasını beklediğini söyleyen Gölbaşılı esnaflar, yapılması planlanan viyadüke karşı çıktıklarını açıkladılar. Esnaflar, “Viyadük, Gölbaşı’nın iki yakasını bir araya getirmez tamamen böler” diyerek Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’ndan destek istediler.
Başkan Odabaşı da, vatandaşın istediği doğrultusunda Gölbaşı’na en uygun, en yakışanın yapılması için sonuna kadar mücadele vereceklerine dikkat çekerek “Eğer vatandaşımız bir şeye karşıysa onu değerlendiririz” diye konuştu.

Gölbaşı Belediyesi Basın Bürosu

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2012, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER