Nuriye Atabey'den skandal çağrı

Halkın sokaklarda püskürttüğü FETÖ'nün darbe girişimi sonrası CHP İlçe Başkanı Nuriye Atabey'den skandal bir çağrı geldi. FETÖ'ün darbesini yarım ağız kınayan Nuriye Atabey hükümeti istifaya çağırdı.

Nuriye Atabey'den skandal çağrı
 Halkın sokaklarda püskürttüğü FETÖ'nün darbe girişimi sonrası CHP İlçe Başkanı Nuriye Atabey'den skandal bir çağrı geldi. FETÖ'ün darbesini yarım ağız kınayan Nuriye Atabey  hükümeti istifaya çağırdı.

 ATABEY'DEN SKANDAL ÇAĞRI

 Sosyal medya paylaşım sitesi Twitter'dan darbe sonrası paylaşımlarda bulunan Atabey "Darbe mağduru hükümet ne zaman istifa edecek?" ifadelerini kullandı.

 SOSYAL MEDYA YALANINA ALET OLDU

 Darbeyi yarım ağız kınayan Atabey, öte yandan Bölücü terör örgütü FETÖ mensuplarının darbe girişimini protesto eden vatandaşlarca kafası kesildiği ileri sürülen askerle ilgili çeşitli paylaşımlarda bulunarak bir sosyal medya yalanına da alet olmuş oldu.

 Sosyal medyada "Başı kesilerek katledilen askerimiz, vatanımızın evladı. Yüzündeki o gülüşe bakmaya utanıyorum ben. Bu ana kuzusuna kıyanlar hesap vermeli" denilerek fotoğrafı paylaşılan Burak Salıvermez, hakkında çıkan haberlerin yalan olduğunu belirterek, tepki göstermişti. 



Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2016, 01:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER