Nuriye Atabey adaylığını açıkladı

Nuriye Atabey adaylığını açıkladı

Nuriye Atabey adaylığını açıkladı
 Nuriye Atabey, 29 Aralık Pazar günü yapılacak olan CHP Gölbaşı İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Adaylığıyla ilgili CHP Gölbaşı ilçe binasında basın açıklaması yapan Nuriye Atabey "Bugün burada toplanma sebebimiz 29 Aralık’ta yapılacak olan ilçe başkanlığı kongremizdir. Ben de ilçe başkanı adayı olarak sizlerin huzurundayım. İlçeden ayrı kaldığım süreçte partimden ve partililerimden, sizlerden hiç kopmadım. Daha önce de vurguladığım gibi, bir kere aile ve örgüt olduğunuz zaman kopmanız mümkün değil zaten. Elimden geldiğince her acımızda her sevincimizde ve her platformda birlikte olmaya gayret ettim" dedi.

Adaylığını duyuran Nuriye Atabey'in açıklaması şöyle:

"Ne yazık ki, ülke genelinde sergilenen bu başarılar evimiz olan Gölbaşı’na bir türlü sirayet etmemiştir. Bildiğiniz gibi iki dönemdir ilçe adaylık yarışına dahil olmadan farklı arkadaşların yönetimini izlemekteyim. Ancak gördüğümüz o dur ki, bu süreçte partimiz Gölbaşı’nda git gide içine kapanmış ve hızla kan kaybetmiştir. Bununla doğru orantılı olarak da 2016 yılında yaklaşık 1500 üye ile bıraktığım ilçe başkanlığımızın üye sayısı bugün 1100-1200’lere kadar düşmüştür. Oysa bu süreçte Gölbaşı’nın nüfusu ve seçmen sayısı arttı. Bu kadar zamanda en azından 2000-2500 olması beklenen üyelik sayısı aksi yönde bir ilerleyişle 1200’lere kadar düşmüştür.

CHP’si Gölbaşı’nda büyüyememiş tam tersi küçülmüştür. Bu durum partilimizi de mutsuz eden bir yönetimin sonucudur.

Vatandaşımızın, esnafımızın, işçimizin, öğretmenimizin ve gencimizin sorununa eğilme ve çözme zamanıdır. Mücadelemiz bunlar olmalıdır. Mücadelemiz partimizi büyütmek olmalıdır. Eski yönetime teşekkür edip, bayrağı devralıp mücadelemize kaldığımız yerden devam etme zamanıdır. Bu kimliği taşıyan herkes benim örgütüm, benim ailemdir, benim kutsalımdır. İsteğim, sizlerin de bunu bu şekilde görmenizdir."

Toplantıda bulunan CHP İlçe Başkanı İbrahim Karaca ise, 29 Aralık Pazar günü saat 10:00’da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde yapılacak olan kongrenin hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, Nuriye Atabey ve diğer adaylara başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2019, 20:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER