Namık Kemal Doğan'dan adaylık başvurusu

3 seçim AK Parti Seçim Koordinasyon Başkanlığını yapan Namık Kemal Doğan, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Gölbaşı Belediye Başkanlığı aday adaylığı dosyasını verdi.

Namık Kemal Doğan'dan adaylık başvurusu

 Gölbaşı’nın tanınmış siyasilerinden Namık Kemal Doğan, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığına gelerek 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylık dosyasını verdi.

Doğan, ilçe başkanlığına kalabalık bir grupla ofisinin önünden yürüyerek geldi. Namık Kemal Doğan’ı Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan karşıladı. 

Dosyayı Akceylan’a teslim eden Doğan, “Partimiz kimi aday gösterirse göstersin biz partimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başvuru sırasından açıklamalarda bulunan Namık Kemal Doğan, Gölbaşı’nın Ak Parti iktidarlığında aldığı hizmeti hiçbir dönemde almadığını söyledi.

Doğan “2011 yılından bu yana AK Partimizde 3 dönem seçim koordinasyon başkanlığı yaptım.  Gölbaşı Belediye olduğu günden bu yana AK Partimizin son dönemde almış olduğu hizmetler kadar hizmet almadı. Her seçimden sonra Gölbaşı Belediye Başkanlığı adaylarının iki demirbaş vaadi vardı. Gölün temizliği ve Konya yolunun alta alınmasıydı. İki proje Ak Parti’nin iktidarlığı döneminde yapıldı.  Biz de AK Partinin kurulduğu günden bu yana buradaki arkadaşların hepsi ile birlikte katkı verdik vermeye de devam edeceğiz” dedi.

AK Parti tabanının teveccühü ile aday olmaya karar verdiğini söyleyen Doğan “Bugüne kadar bölgede vermiş olduğumuz hem de tabandan almış olduğumuz güçle bir aday adaylığı için bir müracaatımız söz konusu oldu.  Biz AK Parti’de siyaset yapmaya başladığımız günden bu yana Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümeye ve memleket için yapılacak her hizmette yanında olacağız. Aday olan tüm arkadaşlar bizim arkadaşlarımızdır. Önemli olan Ak Partimizin 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde tekrardan iktidar olmasıdır. Kim aday olursa olsun o arkadaşla birlikte partimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Onun da sözünü burada vermek suretiyle bize göstermiş olduğunuz ilgi alakaya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Aday adaylığı başvurusunda bulunan Namık Kemal Doğan’a hayırlı olması dileğinde bulunan Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, adaylık başvurularının Kasım ayının 12’sinde biteceğini söyledi.

İlçe Başkanı Selim Akceylan “12’sine kadar Belediye Başkan adayları başvurularını alacağız. Aralık ayının 3’ne kadar da belediye meclis üyelerinin başvurusunu alacağız. Tabi genel merkezimiz anketler yapıyor, saha araştırmaları ve değerlendirmeler yapıyor. Bunların sonucunda da adayımız belli olacak ve tahminimce yılbaşına kalmadan da sahalarda olacağız” dedi.

İktidarın Ak Parti’de olması kimseyi rahatlığa götürmemesi gerektiğini vurgulayan Akceylan “Önümüzde 5 ay gibi bir süre var. İlmik, ilmik dokuyacağız. Kapı, kapı dolacağız. Bugün belediye bizde olabilir. Biz bu iktidar gücünü, yüksek oy oranın rahatlığını, şımarıklığını asla kendimizde yaşamayacağız. Oyumuz yüzde sıfırmışçasına başlayacağız ve o şekilde çalışacağız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2018, 22:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER