Naci Büyükbalcı'nın mutlu günü... Oğlunu evlendirdi

Gölbaşı’nın sevilen simalarından Naci Büyükbalcı’nın oğlu Aytaç Büyükbalcı hafta sonu İncek Düş Bahçesi’nde düzenlenen muhteşem törenle dünya evine girdi.

Naci Büyükbalcı'nın mutlu günü... Oğlunu evlendirdi
 Gölbaşı’nın sevilen simalarından Naci Büyükbalcı’nın oğlu  Aytaç  Büyükbalcı hafta sonu İncek  Düş Bahçesi’nde düzenlenen muhteşem törenle dünya evine girdi.

Yeşim-Ulvi Kuyrukçu çiftinin kızları Gülseren ile Kadriye-Naci Büyükbalcı’nın oğulları Aytaç  İncek Düş Bahçesi düğün salonunda gerçekleşen muhteşem düğünle dünya evine girdiler. Gülseren ve Aytaç çiftinin muhteşem düğün merasimine çok sayıda eş dost ve akrabanın yanı sıra siyaset ve iş dünyasından bir çok isim katıldı.

Genç çiftin nikahını Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek kıyarken, Başkan Şimşek nikahın ardından evlilik cüzdanını geline verdi ve genç çifte mutluluklar diledi. Aytaç ve Gülseren çiftinin nikah şahitliklerini ise Aykut-Sevgi Büyükbalcı ile Gönül-Adnan Kuyrukçu çifti yaptı.

1-022.jpg

Gölbaşı’nın tanınmış ve köklü ailelerinden olan Kuyrukçu ve Büyükbalcı ailelerinin bu en özel günlerinde renkli görüntüler yaşandı. Muhteşem konseptiyle hazırlanan düğünde  vur patlasın çal oynasın gönüllerince eğlenen davetliler sahneyi hiç boş bırakmadılar. Genç çiftlerimiz Gülseren ve Aytaç Büyükbalcı çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

2-029.jpg

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2019, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER