Minik Dilek'in hayata tırmanan rampası tamamlandı

Minik Dilek'in hayata tırmanan rampası tamamlandı

Minik Dilek'in hayata tırmanan rampası tamamlandı
 Gölbaşı Belediyesi, doğuştan bedensel engelli olan Dilek Demirci’nin oturduğu evine rahat gidebilmesi için engelli rampası yaptı. 

Gölbaşı’nda yaşayan evin tek çocuğu 13 yaşındaki Dilek Demirci için, oturdukları apartman dairesinin girişine Gölbaşı belediyesi  tarafından yaptırılan tırmanma rampası sayesinde tekerekli sandalyesi ile girip çıkabilme olanağına kavuştu.

Gölbaşı'nın Şafak Mahallesi, 843. Sokak'ta 4 katlı apartman dairesinin 1'inci  katında oturan Demirci ailesinin engelli rampası isteği, Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 günlük çalışma sonucu yapıldı. Dilek Demirci, hayatını kolaylaştırmak için Gölbaşı Belediyesi tarafından yaptırılan yaklaşık 7 metre uzunluğundaki rampa sayesinde artık evine artık kolaylıkla girip çıkabildiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Demirci, " Gölbaşı Belediyesi'ne öncelikle teşekkür ederim. Evime girip çıkmam çok zor oluyordu. Evimde rampa olmadığından çok kötü oluyordu, çamurdan dolayı evime çıkamıyordum. Özellikle kışın çok zorluk çekiyordum. Şimdi engelli rampası sayesinde işim çok kolaylaştı. Bu yüzden çok mutluyum. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'a çok teşekkür ediyorum" dedi.


Dilek Demirci'nin annesi Mesude Demirci ise kızını merdivenlerden çıkartırsen çok zorluk çektiklerini belirtirken, "Bu yüzden Gölbaşı Belediyesi'ne başvurdum. Belediyemiz de sağolsun geldiler, buraya engelli rampası yaptılar. Çocuğum artık güzel bir şekilde evine girip çıkabiliyor" dedi.

IFrame

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2016, 01:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER