Milli Sporcuya Başkan Duruay’dan Destek

Türkiye’yi temsil etmek için olimpiyatlara hazırlanan 14 yaşındaki Zihinsel Algılama Güçlüğü hastası Milli sporcu Seçil Açıkgöz, Gölbaşı Belediyesi Rauf Denktaş kapalı yüzme havuzundan ücretsiz yüzme eğitimi aldığı için Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Milli Sporcuya  Başkan Duruay’dan Destek

14 yaşındaki Zihinsel Algılama Güçlüğü hastası Milli sporcu Seçil Açıkgöz ve ailesi, Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı Hayati Çal , ve havuz sorumlusu Namık Alpagu,  Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı makamında ziyaret ederek vermiş oluğu desteklerden teşekkür ettiler. Seçil Açıkgöz Türkiye şampiyonu olarak girmiş olduğu tüm yarışmalarda birinci ve ikinci olduğu madalyaları Başkan Duruay’a takdim etti.

 

Başkan Duruay’dan Hediyeler

 

‘Her zaman Spor ve Sporcunun yanındayız’ diyen Gölbaşı Belediye Başkanı Başkan’ı Fatih Duruay, Milli sporcu Seçil Açıkgöz’ü aldığı ödüllerden dolayı tebrik ederek: ‘ Her zaman spor ve sporcumuzun yanlarında olduk. Böyle güzel başarılar her zaman bizleri gururlandırdı. Gölbaşı Belediyesi olarak Seçil kızımızın başarıya giden yollarda her zaman yanında olacağız ve ülkemizi başarılı bir şekilde tanıtmasında katkımız olmasını sağlayacağız. Seçil kızımıza şimdiden 2016 Rio da yapılacak olan yarışmalar için başarı diliyorum ve milli takım antrenörü Özel sporcular Ankara il temsilcisi Muammer Akgöz hocamıza teşekkür ederim’ ifadelerini kullandı. Başkan Duruay, sporcu Seçil’e çeyrek altının yanı sıra diğer hediyelerini verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER