MHP'den 24 Haziran açıklaması

“Cumhur İttifakı Millet Aklı” sloganıyla seçim startı veren Milliyetçi Hareket Partisi Gölbaşı İlçe Teşkilâtı gece gündüz demeden sahada çalışmalarına devam ediyor.

MHP'den 24 Haziran açıklaması
 

“Cumhur İttifakı Millet Aklı” sloganıyla seçim startı veren Milliyetçi Hareket Partisi Gölbaşı İlçe Teşkilâtı gece gündüz demeden sahada çalışmalarına devam ediyor.

Ankara 1. Bölge Milletvekili Adaylarıyla beraber gezinmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını belirten İlçe Başkanı Ersin PEHLİVAN “Biz sandığa gitmeye hazırız, çalışmalarımız son hızıyla vatanın selâmeti ve yüce milletimizin bekası için devam etmektedir.”

Gölbaşı sokaklarında, tüm köylerinde halkın takdir ve yüksek desteğiyle karşılanan MHP Gölbaşı İlçe Teşkilâtı, Seçim İşleri Komisyonu, Kadın Kolları, Milletvekili Adayları, Partiye gönül vermiş ilçe halkı Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip ERDOĞAN, Milletvekilliğinde Üç Hilal’i  Gölbaşı’nın kalbine mühürleyecek gibi görünüyor. Kendinden ve teşkilâtından emin olan PEHLİVAN, “kazanacağımız muzafferiyetin Gölbaşı’nda, Ankara’da ve tüm Türkiye’de istikrarın sağlanması için Bilge Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ’ nin emir ve talimatlarıyla çıktığımız yola adadığımız tüm varlığımız Türkiye'nindir. Türk Milletinindir.” diye belirtti.

 

Ramazan Ayı boyunca açtığı Ramazan Çadırında ihtiyaç sahiplerine iftar veren MHP Gölbaşı İlçe Teşkilâtı kendi imkânları ve hayırsever partililerin katkılarıyla hergün yaklaşık 150 kişiye iftar verdi. Ramazan ‘ın feyzini hayırseverlerle ihtiyaç sahiplerini bir araya getirerek perçinledi. Onlarca vatandaşa ramazan paketi ulaştırdı. Milletvekili Adaylarıyla birlikte Haymana Yolunda açtıkları seçim iletişim merkezinde de Sivil Toplum Kuruluşlarına, Şehit Aileleri ve Gazilere, Gölbaşı Mahalle Muhtarları ve Köy Derneklerine, Sandık Görevlilerine İftar yemeği düzenleyip Gölbaşı'nın nabzına dair istişarede bulundular. Ayrıca yine esnaf ziyaretlerinde bulunup Gölbaşı esnafının yorumlarını ve önerilerini dinlemeye devam ediyorlar. Köylere yaptıkları ziyaretlerde halkın sıkıntılarına ortak olup dertlerini kendi derdi bilerek çözümleri üzerine tartışıyorlar. Okulları ziyaret edip eğitim sistemindeki aksaklıklar hakkında görüşler alıyorlar. Hastaneleri dolaşıp hasta yatağındaki halka moral verip bir nebze derman olmaya çalışıyorlar.  Tüm bu çalışmalarda İlçe Teşkilâtına Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayları Mevlüt KARAKAYA, Zuhal TOPÇU, Mehmet DUYGULU, Nevin KORKMAZ, Şeniz SEZGİN, A.Cemal DURMUŞ, Fatih MORMENEKŞE, Selim ŞAHİN, Oğuz YILMAZ ve Kenan FİDAN eşlik ediyorlar.

“Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır.” düsturunu kendine şiar edinen MHP Gölbaşı İlçe Teşkilâtı MHP'ye gönül vermiş herkesi kucaklıyor ve Türkiye sevdası, Türklüğün bekası paydasında tüm Gölbaşını MHP çatısında birleştirmeyi hedefliyor.

 

                                                                          

 

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2018, 01:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER