MHP ve CHP partililerle bayramlaştı

MHP ve CHP partililerle bayramlaştı

MHP ve CHP partililerle bayramlaştı
 MHP ve CHP ilçe teşkilatları bayramlaştı. İlçe binalarında gerçekleşen programda MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan ve CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik partilerle bayramlaştı. 

MHP'DE BAYRAMLAŞMA

MHP Gölbaşı İlce Teşkilatında da yapılan bayramlaşmaya ise MHP Gölbaşı İlce Başkanı Ersin Pehlivan, MHP Gölbaşı Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
İlçe Başkanı Ersin Pehlivan bayramlaşma töreninde yaptığı açıklamada; “Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücü hareket olarak dini değerlerimizi ve milli ve manevi değerlerimizi her zaman ön planda tutmaktayız. Buruk bir acı işle bu manevi günleri yaşıyoruz. Maalesef dünya üzerinde Müslümanların yaşadığı zulümlerden dolayı üzgünüz. İnşallah bu konu ile alakalı gerek Türkiye Cumhuriyeti ve dünya devletleri gerekeni yapar ve bu zulüm son bulur” dedi.  

CHP'DE BAYRAMLAŞMA

 CHP Gölbaşı İlçe Örgütünde bayramın ikinci günü bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya ise CHP Gölbaşı İlce Başkanı Bülent Elikesik Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Tüm Türkiye Gölbaşı’nın kurban bayramını tebrik eden CHP Gölbaşı İlce Başkanı Bülent Elikesik “Bu mübarek kurban bayramında arakanda ki Müslümanlara yapılan zulmü şiddetle kınıyorum. Biz arakanda ki Müslümanların sözde değil özde de savunulmasından yanayım. Onlara yardımcı olmak her Türk ve Müslümanın görevidir” dedi. 


Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2017, 01:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER