MHP İlçe Teşkilatı iftar verdi

Birlik ve beraberlik görüntülerinin öne çıktığı iftar programı, ilahi ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunması ile başladı.

MHP İlçe Teşkilatı iftar verdi
 Birlik ve beraberlik görüntülerinin öne çıktığı iftar programı, ilahi ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunması ile başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programı dolayısıyla teşekkür eden MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya;  “Bundan önceki ramazan aylarında olduğu gibi bu ramazan ayında da maalesef çok şehit haberi aldık. Dünde üç tane askerimiz Erzurum, Şırnak, Diyarbakır’da şehit oldu. Ramazan ayına girdiğimiz günden bu yana Ankara olmak üzere maalesef birçok ilde ocaklarımıza ateş düştü. Bu memleketin ekmeğini yiyip bu ekmeğe kan doğrayan, memleketin suyunu içip, toprağında yaşayan ama suyuna toprağına kan doğrayan alcaklarla kalleşlerle askerlerimiz mücadele ediyorlar. Buradan vatan,bayrak ve ezan için şehadete ermiş 20’li yaşlarda ki askerimiz, polisimiz ve en son kaybettiğimiz  şehit öğretmen Şenay Aybüke  Yalçın’a  Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan ise “ Hem ülkemizde hem de dünyanın her bir diyarında Türk İslam aleminin ihtiyaç duyduğu yegane şey birliktir. Türk milliyetçiliği davasının kızıl elması da budur. Maziden ati ye tüm çabamız, gayretimiz bu minval üzerinedir. İnanıyoruz ki; bizler ülküdaşlık hukukumuza kardeşlik davamıza sadakatle bağlandıkça içimizdeki iman bizi arzuladığımız günlere taşıyacak ve yarınlara bırakacağımız bu kutsal miras ilelebet yaşayacaktır. Bugün her zamankinden daha fazla kenetlenme duruma ihtiyacımız vardır Bizi birbirimize tutturan harç şüphesiz ki damarlarımızdaki asil kandır. Ve bu harçla ördüğümüz duvar Türk milliyetçiliğinin yegane adresi Milliyetçi Hareket Partisidir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programına, MHP İl Başkanı Fatih Çetinkaya , MHP İl Yönetimi, Kadın Hareketleri Derneği Başkanı ve MHP MYK Üyesi Sultan Gündüz, Ak Parti Gölbaşı Belediyesi Grup Başkan Vekili Gökhan Koçak, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları Başkanları, Mahalle temsilcileri, Sandık görevlileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Muhtarlar, Meclis üyeleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2017, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER