MHP ilçe başkanı Aksoy'dan Başkan Duruay'a tam destek

MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy “Gölbaşı’nın hayrına olan her şey için MHP grubu olarak belediyenin yanında olacağız.” dedi.

MHP ilçe başkanı Aksoy'dan Başkan Duruay'a tam destek
 MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy “Gölbaşı’nın hayrına olan her şey için MHP grubu olarak belediyenin yanında olacağız.” dedi.

Gölbaşı Belediyesi tarafından 11.si düzenlenecek olan Uluslararası Gölbaşı Göller, Sevgi Çiçeği ve Andezit Şenliği için genişletilmiş katılımla hazırlık toplantısı yapıldı.

Atatürk Sahil Parkı Aile Çay Bahçesi’nde yapılan kahvaltılı toplantıya Belediye Başkanı Fatih Duruay, başkanlık yaptı.  Şenlik öncesi sivil toplum kuruluşlarının ve Gölbaşı’nın dinamiklerinin fikirlerinin alınıp, şenliğin katılımcı bir yöntemle yapılması amaçlanan toplantıya Kaymakam Şevket Cinbir, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy’un yanı sıra çok sayıda  sivil toplum örgütü temsilcisi de katıldı.

_dsc0128_450x299.jpg

DURUAY: HER TÜRLÜ ÖNERİYE AÇIĞIZ

İlçenin tüm dinamiklerinin şenlik için bir araya gelmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Duruay, şenlikte Gölbaşı’nda herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacağına inandığını söylerken “ Biz Gölbaşı Belediyesi olarak her türlü öneriye açığız. Geçmiş yönetim zamanında yapılan bu şenliğin devamını getireceğiz. Şenlikte amacımız Gölbaşı’nın değerlerinin en iyi şekilde tanıtılmasını sağlamak.  ” ifadelerini kullandı.

_dsc0141_450x299.jpg

CİNBİR: HEM NEFER, HEM DE KAYMAKAM OLARAK YARDIMCI OLACAĞIM

Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir ise kamu kuruluşları olarak şenliğe katkı sunmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederken “Ben bir nefer olarak, bir kaymakam olarak Gölbaşı festivalinin en iyi şekilde yapmak için üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye çalışacağım. Gölbaşı festivali şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

_dsc0136_450x299.jpg

AKSOY: BELEDİYENİN YANINDAYIZ

MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy  ise yaptığı konuşmada farklı siyasi grupta olmalarına rağmen Gölbaşı’nın hayrına olan her işte belediye yönetiminin yanında yer alacaklarının altını çizerken “Gölbaşı’nın hayrına olan her şey için MHP grubu olarak belediyenin yanında olacağız. Böyle bir toplantı nedeniyle de belediye yönetimine teşekkür ederiz.” dedi.

_dsc0140_450x299.jpg

KARAASLAN: MOGAN OLMAZSA, GÖLBAŞI DA OLMAZ

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’da şenliğin isminin içerisinde göllerinde olduğuna dikkat çekerek “Maalesef şenlik yıllardır senede 3 gün yapılıyor. Şu an Mogan Gölümüz gerçekten içler acısı bir halde. Göl olmasa, Gölbaşı’nın da bir değeri olmaz. Bizim ilk işimiz gölü temizlemek olmalı. Moganımız kurursa, Gölbaşı diye bir yer de kalmaz. Biz bu durumla ilgili sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımızı da bilgilendirdik. Haliç’i temizleyen Gülermak’la bu konuda gerekli iletişimler ve çalışmalar yürütülüyor.” ifadelerini kullandı.

İSA ÖMERCAN:

Gölbaşımızda andezitle ilgili bir tanıtım çalışması maalesef yok. Sevgi çiçeğimiz Türkiyede bir marka haline geldi. Ama son iki yıldır sevgi çiçeği yetim, öksüz bırakıldı. Ve bize küstü açmıyor. Sevgi çiçeğinin yetiştiği bölgenin bakıma ihtiyacı var. Bize otla böcekle uğraşıyor diyebilirsiniz ama çevre Gölbaşı için önemlidir. Şenlik için de elimizden geldiği kadar katkı sunacağız.

_dsc0134_450x299.jpg

HÜSEYİN KAYMAK

Andezitle ilgili çok şey yazıldı, çizildi. Belki isteyerek yada istemeyerek çevreye de zararımız oldu. Ama artık sıfır zararlı fabrikalar haline geldik. Biz kendi kendimizi denetliyoruz.Şu anda çevreye hiçbir zararımız yok.

_dsc0138_450x299.jpg

NURİYE ATABEY

Türkiye’de sanat deyince festival, kültür deyince kültür evi anlaşılıyor. Bizim ülke olarak bu mantıktan kurtulmamız lazım. Şenlik sevgi çiçeğinin açmaya başladığı tarihlerde Mayıs ayında yapılmalı. Andezit taş işçiliği okullarda meslek olarak okutulmalı. Sevgi Çiçeği ve Gölbaşı’nda yaşayan kuşlarla ilgili üniversitelerle de işbirliği yapılmalı. Şenliğin mutlaka  Gölbaşı halkına da bir katma değeri olmalı.

 

_dsc0115_450x299.jpg

_dsc0116_450x299.jpg

_dsc0123_450x299.20140816173119.jpg

_dsc0127_450x299.jpg

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER