MHP Gölbaşı Teşkilatı’nın Ülkücü şehitler buluşması...

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Gölbaşı İlçe Teşkilatı, 27 Mayıs Şehitler Günü’nde şehitlerini unutmadı ve Kızılcahamam’da buluştu.

MHP Gölbaşı Teşkilatı’nın  Ülkücü şehitler buluşması...

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Gölbaşı İlçe Teşkilatı, 27 Mayıs Şehitler Günü’nde şehitlerini unutmadı ve Kızılcahamam’da buluştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Gölbaşı İlçe Teşkilatı, 27 Mayıs Şehitler Günü’nde şehitlerini unutmadı ve Kızılcahamam’da buluştu.

Ülkücü Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Kızılcahamam'daki Şehitler Anıtı’nda bir tören düzenlendi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve partililer, Şehitler Gününde ülkücü şehitlerin isimlerinin önüne kırmızı ve beyaz karanfiller bıraktı.

Üçüncü kez gerçekleştirilen buluşmada bir konuşma yapan Genel Başkan Devlet Bahçeli, her Mayıs ayının 27'sinde, günlerden ne olursa olsun buluşmaya devam edileceğini ifade etti. Bahçeli, “Ülkücü şehitlerimiz; yabancılaşmaya karşı milliliğin, dağınıklığa karşı düzenin, yalana karşı doğruluğun, bölünmeye karşı kardeşliğin ve kozmopolit tekliflere karşı milliyetçi Türkiye'nin sözcüleri olmuşlardır” dedi.

GÖLBAŞI TEŞKİLATI DA ORADAYDI

27 MAYIS Ülkücü Şehitler Günü’nde MHP Gölbaşı Teşkilatı da İlçe Başkanı Mahmut Aksoy’un başkanlığında Kızılcahamam’da buluştu. Şehitler Günü’ne Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, bazı belediye meclis üyeleri ve Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Melih Molla da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2013, 18:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER