Mehmet Odabaşı Görevi Bırakıyor...

İddialar doğru çıktı. Gölbaşı Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Odabaşı İstifa Edecek....

Mehmet Odabaşı Görevi Bırakıyor...

Mehmet Odabaşı’nın izne çıktığı ve Başkan Yakup Odabaşıyla aralarında çözemedikleri bir sıkıntıdan dolayı geri dönmek istemediği iddia doğrulandı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Odabaşı’nın istifa edeceği öğrenildi.

Mehmet Odabaşı’nın işini gücünü bırakıp müteahhitlik yapmasının vatandaşlar tarafından da tepki toplamaya başlaması Başkan Odabaşı’nı da olumsuz yönde etkilediği söylentileriyle kulaktan kulağa yayılan haberler Mehmet Odabaşı’nın canına tak ettiği Başkan yardımcılığı görevini bırakacağı ve istifa edeceği öğrenilen bilgiler arasında yer aldı.

NET HABER YAZMIŞTI

Mehmet Odabaşı’nın kamuoyunda tepki almasıyla Başkan Yakup Odabaşı ile arasında yaşanan sıkıntıların sonucu olarak Mehmet Odabaşı’nın istifa ederek görevi bırakacağı bilgisine ulaşıldı.

Gölbaşı Net Haber ilk kez bu haberi Gölbaşı kamuoyuyla paylaştı. İşte Gazetemizde 12 gün önce çıkan haberimiz;

İşi Gücü Bıraktı! Müteahhitlik yapıyor...

Mehmet Odabaşı’nın izne çıktığı ve Başkan Yakup Odabaşıyla aralarında çözemedikleri bir sıkıntıdan dolayı geri dönmek istemediği iddia ediliyor.


 Gölbaşı Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Odabaşı son günlerde kamuoyunda en çok konuşulan isim olmayı başardı.

Gölbaşı Belediyesi’ndeki başarılı çalışmaları Mehmet Odabaşı’nı en iyi seviyelere kadar getirirken, Başkan Odabaşı’nın da elini bir o kadar rahatlattı. Ancak; son yıllarda defalarca işi bıraktı geri döndü haberleri fazlasıyla yıpranmasına neden oldu.

GENE Mİ BIRAKTI?

Edindiğimiz bilgilere göre Mehmet Odabaşı’nın izne çıktığı ve Başkan Yakup Odabaşıyla aralarında çözemedikleri bir sıkıntıdan dolayı geri dönmek istemediği iddia ediliyor. Başkan Yakup Odabaşıyla ne problem yaşadıkları henüz bilinmese de bu gelgitlerin sonu ne olacak şimdilik meçhul.

DEDİKODULAR ALDI BAŞINI GİDİYOR…

Son günlerde muhalefet kanadında Mehmet Odabaşı’nın Müteahhitlik yapması fazla konuşulmaya başlandı. Mehmet Odabaşı’nın işini gücünü bırakıp müteahhitlik yapmasının vatandaşlar tarafından da tepki toplamaya başlaması Başkan Odabaşı’nı da olumsuz yönde etkilediği söylentileri kulaktan kulağa konuşuluyor. Başkan yardımcılığı görevi olması nedeniyle şahsi işlerine önem göstermesi birilerini rahatsız etmiş olacak ki dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Gölbaşı’nın en kupon yerinde yaptığı inşaat nedeniyle bazı vatandaşlar, Mehmet Odabaşı’nın Başkan yardımcısı olduğu için işlerini daha kolay yürüttüğünü düşünmeye başlamışlar bile.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2013, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER