Meclise Veda; Bülent Elikesik 'Ben önce Gölbaşı’lı vatandaşlarımın sonra partimin meclis üyesi oldum'

Meclise Veda; Bülent Elikesik 'Ben önce Gölbaşı’lı vatandaşlarımın sonra partimin meclis üyesi oldum'

Meclise Veda; Bülent Elikesik 'Ben önce Gölbaşı’lı vatandaşlarımın sonra partimin meclis üyesi oldum'
 Gölbaşı Belediye Meclisi, 2014-2019 çalışma döneminin son toplantısını gerçekleştirdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay önderliğinde, Gölbaşı Belediye Meclisi 2014-2019 çalışma döneminin son toplantısını düzenledi.
Toplantıda konuşan Grup Başkanvekilleri partileri adına helallik istediler.
Meclis toplantısının ardından sırasıyla Gökhan Koçak, Ali İhsan Güçlü, Bülent Elikesik birer konuşma gerçekleştirdi.
Elikesik konuşmasına Ragaip Kandilini, Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunu ve 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak başladı.
“5 yıl çabucak geldi geçti. Ben göreve başlarken dedim ki siyasi bedelde olsa Gölbaşı’na hizmet için buradayım dedim. Muhalefet yapmak iyiye kötü demek değildir. Muhalefetlik iktidarı yönlendirmek iyiliğin yanında olmaktır. İyi yapılan bir şeye kötü demek kul hakkıdır. Ben önce Gölbaşılı vatandaşlarımın meclis üyesi oldum sonra partimin oldum. Bu anlamdan hem Gölbaşı halkına hem de CHP’ye verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.
CHP Gölbaşı Eski İlçe Başkanı ve belediye meclis üyesi Bülent Elikesik sözlerine şöyle devam etti:
“Bu meclisin çok önemli bir durumu var. Yanılmıyorsam her yıla bir seçim sığdırdı. Ciddi anlamda meclis yoruldu ve 15 Temmuz gibi hain bir darbe girişimine burada bulunan 31 kişi göğüs gerdi. İnşallah bir daha böyle bir şey olmaz. Sayın belediye başkanı bizi hiçbir zaman ötekileştirmedi. Her zaman görüşümüzü aldı. Tüm belediye çalışanları, ilk başlarda tatlı tatlı tartıştığımız Ak Parti Grup Başkanvekili Sayın Gökhan Koçak, MHP grup başkanvekilleri Yücel Aksakal, Ali İhsan Tunç, Ali İhsan Güçlü’ye ve onların nezdinde tüm meclis üyelerinin haklarını helal etmelerini istiyorum.”

KAYNAK: AKTİF HABER GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019, 21:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER